Ukrainian Creative Stories 2024: національні та міжнародні рекламні фестивалі оголошують про початок нового сезону

08.02.2024

Починається новий сезон Ukrainian Creative Awards 2024, стартують головні рекламні фестивалі креативності України: Київський Міжнародний Фестиваль Реклами, ADC*UA Awards, Ukrainian Design: The Very Best Of та новий конкурс цифрової реклами MIXX Awards Ukraine. Прийом робіт відкрито на платформі creative-stories.com.ua

Вперше з початку повномасштабної збройної агресії Всеукраїнська рекламна коаліція відкриває одночасно прийом робіт на всі фестивалі Ukrainian Creative Awards:

В новому сезоні конкурсні програми представлять ряд нововведень та широкі можливості для участі й перемоги найрізноманітнішим гравцям рекламного ринку та іншим представникам креативної спільноти. 

Цього року вперше до конкурсної частини додається MIXX Awards Ukraine – новий конкурс ринку цифрової реклами, що проходить під егідою IAB Україна. MIXX Awards щороку проводиться IAB на глобальному, європейському та локальних рівнях. А тепер він проходитиме і в Україні. В рамках конкурсу відзначатимуться унікальні цифрові маркетингові кампанії, які поєднують креативність та ефективність. 

Ще одне нововведення. Прийом робіт на всі чотири фестивалі буде здійснюватися через єдину платформу – сайт creative-stories.com.ua, який розробила агенція CF.Digital. Тепер достатньо завантажити конкурсну роботу один раз, а далі її можна мультиплікувати в інші категорії та на інші конкурси. 

Фестивалі пройдуть в рамках Ukrainian Creative Stories (UCS) та завершаться нагородженням 30 і 31 травня 2024 року. Генеральний партнер UCS 2024 – Нова Пошта, яка доставляє перемоги.

Реакції створюють емоції, емоції творять історії – слоган Ukrainian Creative Stories 2024. Адже UCS відзначить креативні історії, які провокують потужні викиди гормонів і завдяки силі рекламної комунікації змінюють на краще цілий світ. Ідею та айдентику для UCS 2024 розробила агенція Publicis Ukraine.

Окрім конкурсних програм, UCS включає частину Stories: 30 та 31 травня пройдуть різноманітні семінари, панельні дискусії, творчі зустрічі, інсталяції, виставки тощо – все, що допомагає краще розуміти процеси й тенденції індустрії. 

Головні дати:

  • Early Birds Deadline – 1 березня
  • Regular Deadline – 1 квітня
  • Last Minute/Final Deadline – 26 квітня
  • Суддівство – 6–15 травня
  • Оголошення переможців – 30 і 31 травня  

Нагадаємо, що КМФР, ADC*UA Awards, Ukrainian Design: The Very Best Of і MIXX Awards Ukraine входять до Національного рейтингу креативності та майстерності України. 

Покажи свої креативні історії! 

Реєструй свої креативні роботи на Ukrainian Creative Awards 2024 та отримуй бажану порцію емоцій.