Визвольте свої ідеї на PHNX Awards 2024

02.02.2024

Вже п’ятий рік поспіль конкурс з унікальним журі знову пропонує безкоштовну реєстрацію до моменту анонсування шорт-листів.

Прийом робіт на PHNX Awards 2024 відкритий до 5 квітня і реєстрація безкоштовна до моменту анонсування шорт-листів. Учасники понесуть витрати (199 євро) лише в тому випадку, якщо їхня робота пройде до фінального відбору. Це робить PHNX однією з найбільш доступних нагород у світі, спонукаючи до участі молоді таланти та інді-агенції нарівні з великими іменами індустрії.

Але PHNX унікальний ще з однієї причини. Його різноманітне журі, що складається з творчих людей, лідерів індустрії, маркетологів, стратегів, журналістів та консультантів, є єдиним у своєму роді. Результатом для учасників є зворотний зв'язок від спільноти та можливість отримати медіа охоплення. До участі запрошуються агенції, фрілансери, бренди та продакшн компанії.

Запущений у розпал локдауну в 2020 році, PHNX спочатку був створений для визнання важливої ролі креативності у суспільстві. Його успіх призвів до появи нового гравця на глобальній арені нагород, з місією довести, що ніщо не може стримати креативність.

Цьогорічна конкурсна програма складається з 5 конкурсів та 26 категорій: Film; Print; Strategy & Technique; Digital; Design; Good Causes.

Заявки приймаються до 5 квітня, а шорт-листи будуть опубліковані 24 квітня. Золоті, срібні та бронзові переможці будуть анонсовані 5 травня. Потім п'ять Гранд журі проголосують за кандидатів на Гран-прі. Переможці стануть відомі під час онлайн-церемонії 16 травня.

Як завжди, мета конкурсу – відзначити людей за кращу роботу в дусі єдності та щедрості.

Philippe Paget, генеральний директор та засновник AdForum, прокоментував: «Креативність була моїм орієнтиром, коли я запускав PHNX Awards у період, коли всі вважали нагороди недоречними. Тоді, як і зараз, я знав, що визнання креативності є життєво важливим: це несправедлива перевага, яка перетворює труднощі на можливості завдяки уяві та створює магію».

Прийом робіт на PHNX Awards 2024 триває на сайті https://www.adforum.com/phnx