OMD Optimum Media Ukraine – індустріальний партнер Effie Awards Ukraine 2024

24.07.2024

В цьому році індустріальним партнером Effie Awards Ukraine 2024 стало медіаагенство OMD Optimum Media Ukraine. Серед партнерів премії медіаагентство представлятиме рекламну індустрію зі сторони агенцій.

Рекламні конкурси та фестивалі – важлива ланка розвитку індустрій, адже задають стандарти, підкреслюють досягнення та мотивують гравців ринку до подальшого розвитку.  Зазвичай спонсорами таких важливих для ринку заходів становляться крупні компанії – рекламодавці. Але в цьому році вагомий внесок у розвиток рекламної індустрії внесла агенція OMD Optimum Media Ukraine, яка стала індустріальним партнером Effie Awards Ukraine. 

OMD Optimum Media Ukraine – медіаагентство повного циклу, що є частиною медіамережі OMD – відіграє ключову роль у світі стратегічного медіапланування, демонструючи лідерство в рекламно-комунікаційній індустрії не лише на українському, а й глобальному рівні.  На ринку України працює з 2001 року. В портфелі агентства – провідні міжнародні та українські рекламодавці, з якими агенція розвиває стабільні довгострокові відносини.

OMD є синонімом інновації та ефективності у медійному просторі України.

Effie Awards – найпрестижніша світова нагорода в галузі маркетингових комунікацій, яку отримують за головне досягнення в сфері – ефективність. Бути частиною Effie Awards, будь-то учасником конкурсної програми, членом судівської команди чи партнером премії, – це внесок у розвиток рекламної індустрії країни. Адже місія Effie полягає в тому, щоб заохочувати ефективні проєкти, професіоналів у сфері маркетингу і сприяти розвитку галузі.

“Для нас почесно стати індустріальним партнером Effie Awards Ukraine 2024. OMD Optimum Media Ukraine як одному з лідерів важливо не просто бути активним гравцем рекламно-комунікаційного ринку, а підтримувати і приймати участь в заходах, які сприяють розвитку індустрії в цілому, приймати виклики, що постають перед учасниками рекламної спільноти країни та всім разом рухатися до перемоги”, - прокоментувала  Оксана Журовіч, CEO OMD Optimum Media Ukraine.

“Дякуємо OMD Optimum Media Ukraine за партнерство. Особливо приємно бачити серед партнерів  Effie Awards Ukraine агентства. Адже партнерство Effie підкреслює лідируючі позиції гравця та розуміння, наскільки розвиток індустрії в цілому важливий для добробуту кожного учасника ринку”, – поділився Максим Лазебник, генеральний директор Всеукраїнської рекламної коаліції.

Нагадаємо, що продовжується прийом конкурсних заявок на Effie Awards Ukraine 2024.

Regular Deadline – 1 вересня 2024.

Церемонія нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2024 відбудеться 29 листопада 2024 року.