Глобальний еталон маркетингової ефективності приєднається до підрозділу LIONS компанії Ascential

08.08.2024

Компанія Ascential plc (LSE: ASCL.L), що спеціалізується на заходах, аналітиці та консалтингу, уклала угоду про придбання комерційних активів Effie, глобального еталону в сфері маркетингової ефективності. 

Effie приєднається до підрозділу LIONS компанії Ascential, який популяризує важливість креативного маркетингу та стимулює зростання завдяки креативним і ефективним маркетинговим рішенням. 

Effie очолює, надихає та підтримує практику і професіоналів маркетингової ефективності в усьому світі, організовуючи найбільші, найнадійніші та найпрестижніші нагороди в сфері маркетингової ефективності. Крім того, Effie надає аналітику з більш ніж 125 ринків, а також інструменти та тренінги. 

Ascential також розпочне довгострокове партнерство з некомерційною організацією Effie Worldwide, Inc., яку буде збережено та перетворено на новий глобальний фонд The Effie LIONS Foundation, Inc. Фонд буде присвячений навчанню наступного покоління талантів, надаючи тренінги для всіх студентів маркетингу, особливо для тих, хто недостатньо представлений у маркетинговій спільноті. Крім того, фонд стане платформою для існуючих некомерційних ініціатив LIONS і надасть доступ до деяких цифрових продуктів підрозділу LIONS, що максимізує реінвестування в індустрію. 

Philip Thomas, генеральний директор Ascential, зазначив: «Об’єднання LIONS і Effie є потужним підтвердженням того, що ефективність і креативність у маркетингу нерозривно пов’язані. Усі досвідчені компанії знають, що креативний і ефективний маркетинг стимулює зростання. Це історичне партнерство доповнить інсайти та аналітику з питань маркетингової та креативної ефективності, які LIONS вже пропонує через WARC, The Work і Contagious, надаючи маркетинговим лідерам у всьому світі дані, необхідні для обґрунтування креативного маркетингу, що працює. Водночас створення фонду The Effie LIONS Foundation, Inc. буде навчати та надихати нашу індустрію, розширюючи можливості для кожного побудувати кар’єру в галузі креативу та маркетингу».   

Traci Alford, президент і CEO, Effie Worldwide, прокоментувала: «Ми раді приєднатися до LIONS з таким взаємодоповнюючим, але водночас унікальним портфелем брендів. Тісніша співпраця між Effie, як глобальним еталоном маркетингової ефективності, та брендами LIONS є захоплюючою перспективою для індустрії, оскільки наша здатність ділитися інсайтами та знаходити синергію в наших даних допоможе детальніше проаналізувати роль креативності в досягненні маркетингової ефективності загалом. Разом ми зможемо краще зрозуміти ключові чинники зростання та, зрештою, допомогти всім компаніям досягти успіху». 

Штаб-квартира Effie знаходиться в Нью-Йорку, з офісами в Пекіні та Великій Британії. Effie має мережу з 59 партнерів, що охоплюють понад 125 ринків. Effie продовжить очолювати Traci Alford, президент і CEO, Effie Worldwide.

Всеукраїнська рекламна коаліція є партнером Effie Worldwide в Україні та організатором Effie Awards Ukraine.