Effie Workshop 2024: відкрито реєстрацію

17.07.2024

Запрошуємо всіх учасників Effie Awards Ukraine 2024 на Effie Workshop, який відбудеться 1 серпня. Ця подія стане чудовою можливістю ознайомитися з новими правилами та оновленнями цьогорічної конкурсної програми, яка відповідає міжнародним стандартам Effie Worldwide. 

Онлайн-воркшоп пройде на платформі Zoom у форматі інструктажу. Участь у ньому є безплатною, але реєстрація обов'язкова. Зареєструватися можна за посиланням. Після реєстрації, протягом двох днів, ви отримаєте підтвердження участі та деталі події на вказану електронну пошту. 

На воркшопі будуть розглянуті загальні правила оформлення конкурсних заявок та нововведень цього року. Також зможете ознайомитись з необхідними матеріалами, такими як текстові форми заявок, додатки та креативні матеріали. 

Effie Workshop 2024 – 1 серпня, четвер

Початок о 10:00, тривалість – 2 години 

Представники компаній-рекламодавців та комунікаційних агентств, які реалізовували кампанії, мають можливість взяти участь. Особливо це стосується тих, хто безпосередньо займається заповненням заявок або координує процес підготовки заявок для участі в конкурсі Effie Awards Ukraine 2024. 

Якщо у вас виникнуть будь-які питання щодо воркшопу, будь ласка, звертайтеся до оргкомітету за мейлом: pr@vrk.org.ua

Не пропустіть можливість підготуватися до конкурсу на найвищому рівні! Реєструйтеся, навчайтеся та перемагайте разом з Effie Awards Ukraine 2024!