Скільки Effie на твоєму рахунку? Час поповнити баланс!

10.06.2024

Реєструй заявки на Effie Awards Ukraine 2024 – найпрестижнішу премію в галузі маркетингових комунікацій. Вигравай нагороди та поповнюй свій професійний рахунок. Реєстрація конкурсних робіт триватиме до 1 жовтня 2024 року на effie.org.ua. 

Effie – престижна міжнародна нагорода для маркетологів. Як долари – валюта у фінансах, золоті м'ячі – валюта у футболі, оскари – валюта у кіноіндустрії, Effie – валюта в маркетингу, яку можна накопичувати на професійному рахунку та підвищувати свій статус. 

Національна премія Effie Awards Ukraine 2024, яка нагороджує найефективніші кампанії маркетингових комунікацій в Україні, відкрила прийом конкурсних робіт. 

Вже 19 років український рекламно-комунікаційний ринок визначає та нагороджує найбільш успішні національні кампанії у сфері маркетингових комунікацій. Всеукраїнська рекламна коаліція, як організатор Effie Awards Ukraine, завжди дуже ретельно підходить до формування правил і порядку прийому конкурсних заявок, які б відповідали вимогам Effie Worldwide. 

Цього року премія Effie Awards Ukraine представила оновлення в конкурсній програмі, зокрема в конкурсних категоріях. Серед нових категорій премії Effie Awards Ukraine: Retail Media та Штучний інтелект (AI). Також декілька минулорічних категорій було деталізовано та виведено в окремі номінації. Детально про всі 87 категорій можна знайти за посиланням

Подавати роботи на Effie Awards Ukraine 2024 можуть як комунікаційні агенції, так і компанії-рекламодавці. Проєкти повинні бути реалізовані на території України в період з 1 січня 2023 по 1 жовтня 2024 року (для категорії Sustained Success – з 1 січня 2021 року або раніше). 

Прийом заявок:

  • I DEADLINE – 1 липня
  • II DEADLINE – 1 вересня
  • III DEADLINE – 1 жовтня 

Суддівство пройде в три тури:

  • I ROUND – 21-25 жовтня
  • II ROUND – 4-8 листопада                             
  • GRAND JURY – 14 листопада 

Церемонія нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2024 відбудеться 29 листопада 2024 року. 

Детальну інформацію про участь можна знайти за посиланням, а текстову форму заявки та всі додатки для участі в конкурсній програмі можна завантажити тут

Креативну концепцію комунікації Effie Awards Ukraine 2024 розробив багаторічний креативний партнер премії – агентство BetterSvit. 

За підсумками Effie Awards Ukraine 2024 будуть підраховані національні рейтинги ефективності комунікаційних і медіа агенцій, рекламно-комунікаційних груп, а також оголошені імена найефективніших рекламодавців і брендів України. Усі результати Effie Awards Ukraine 2024 також будуть включені до міжнародних рейтингів Effie Index, що визначає найефективніші компанії та бренди у всьому світі, а також до міжнародної бази кейсів Effie Case.