Effie Awards Ukraine 2024: завершено прийом заявок, перші результати. Поки тільки статистичні

08.10.2024

Прийом конкурсних заявок на премію Effie Awards Ukraine 2024 завершено. Цього року кількість поданих робіт зросла на 75% у порівнянні з минулим роком і на 4% у порівнянні з 2021 роком, який до цього був “рекордним” роком як по кількості заявок, так і по кількості учасників. Водночас кількість учасників цього року зменшилася на 8% у порівнянні з 2021 роком, тож передвоєнні рекорди поки не перевищені. Проте втішає, що кількість учасників, які подали свої Effie заявки цього року, набагато більша, ніж у попередньому – показник 2023 року перевищений на 57%. 

Українська програма Effie входить до числа найбільших у світі серед понад 50 країн. Такі високі показники свідчать про те, що навіть у складні часи рекламна індустрія в Україні не лише зберігає свою активність, але й продовжує впроваджувати ефективні рішення. 

Оргкомітет готується до старту суддівства, яке розпочнеться 21 жовтня і пройде у три тури. На першому турі визначатимуть фіналістів, на другому турі – переможців, а під час засідання Гранд журі оберуть найефективнішу роботу конкурсу. Цьогоріч до складу журі Effie Awards Ukraine увійшло понад 270 експертів з рекламно-комунікаційної індустрії, що підкреслює масштабність і важливість конкурсу для індустрії. 

Оголошення переможців Effie Awards Ukraine 2024 відбудеться 29 листопада на Церемонії нагородження. Незабаром відкриється реєстрація на церемонію Effie Gala та конференцію Best Marketing Practices. 

За результатами конкурсу буде сформовано національні рейтинги ефективності для комунікаційних і медіа агенцій, рекламно-комунікаційних груп, а також визначено найефективніших рекламодавців і бренди України. Ці дані будуть включені до міжнародних рейтингів Effie Index та враховані у рейтингу Best Marketing Teams і «Агенція року». 

Генеральний партнер Effie Awards Ukraine 2024 – Нова Пошта, яка доставляє перемоги!