Перший дедлайн Effie Awards Ukraine 2024 наближається – 1 липня!

24.06.2024

До 1 липня включно триває перший дедлайн подачі конкурсних робіт на премію Effie Awards Ukraine 2024. А з 2 липня стартує другий дедлайн, який триватиме до 1 вересня.  

Згідно з міжнародними вимогами Effie Worldwide, з кожним новим дедлайном зростає вартість подачі робіт на Effie Awards Ukraine 2024. Тож не втрачайте можливості скористатися умовами першого дедлайну та отримати нагороду, яку знають у всьому світі.  

До участі запрошуються проєкти, реалізовані на території України в період з 1 січня 2023 по 1 жовтня 2024 року (для категорії Sustained Success – з 1 січня 2021 року або раніше).  

Effie Awards Ukraine 2024 передбачає три текстові форми заявок:

  • Standard Entry Form – стандартна форма для всіх індустріальних та спеціальних категорій (окрім категорій Sustained Success та Performance Marketing);
  • Sustained Success Entry Form – окрема форма для категорій D-54. Sustained Success: Products/Services та D-55. Sustained Success: Non-Profit;
  • Performance Marketing Entry Form – окрема форма для категорії F-70. Performance Marketing.  

Конкурсна програма включає 87 категорій: 35 індустріальних та 52 спеціальних.  

Одна кампанія може бути зареєстрована в різних категоріях, але не більше 4 категорій на одну кампанію. Зверніть увагу, що з індустріальних категорій можна обрати лише одну продуктову категорію та не більше двох категорій з блоку Commerce & Shopper. Кожна обрана категорія потребує окремої заявки, яка оплачується як окрема робота.  

За посиланням ви можете завантажити Effie Entry Kit, де зібрана ключова інформація для учасників, яка допоможе ознайомитися з усіма етапами конкурсної програми Effie Awards Ukraine 2024.  

Effie Awards Ukraine визначає та нагороджує найбільш успішні національні кампанії з точки зору ефективності маркетингових комунікацій, керуючись міжнародними правилами найпрестижнішої нагороди для маркетологів та рекламістів усього світу. 

Нагадуємо, що триває формування журі Effie Awards Ukraine 2024 та запрошуємо гравців рекламно-комунікаційного ринку долучитися до процесу. Рекомендації приймаються до 10 липня за посиланням.  

Генеральний партнер Effie Awards Ukraine 2024 – Нова Пошта, яка доставляє перемоги!