Effie Awards Europe 2024: старт прийому робіт

07.06.2024

Effie Awards Europe 2024 повідомляє про відкриття прийому конкурсних робіт та нову категорію для проєктів із застосуванням AI.

Effie – це глобальний форум, присвячений лідерству, натхненню та підтримці як самої практики, так і практиків маркетингової ефективності. Відкритий для всіх агенцій та брендів, Effie Awards визнає маркетингові зусилля, які мали значний вплив та досягли конкретних, вимірюваних результатів.

Цього року Effie Europe адаптувала програму, щоб краще відобразити постійно змінюваний рекламний ринок. Категорії були оновлені, щоб відобразити нові можливості та виклики в індустрії, включаючи включення категорії AI. Крім того, категорія Best of Europe Positive Change була розділена на Brand та Non-profit. Повний перелік категорій можна знайти за посиланням.

Команди можуть подати заявки до трьох різних треків:

  • Multi-market: для кампаній, які реалізовані у двох або більше європейських країнах
  • Positive Change: для соціально значущих кампаній, які були реалізовані в одній країні
  • Best of Europe: для кампаній, які виграли золоті нагороди або Гран-прі на національних конкурсах Effie у 2023 році

Українські учасники мають можливість подати роботи до всіх трьох треків конкурсної програми Effie Awards Europe 2024. Роботи мають відповідати загальним вимогам конкурсу. А от щодо треку Best of Europe, то необхідно враховувати, що туди можуть подаватися тільки золоті переможці та Гран-прі Effie Awards Ukraine 2023. У межах співпраці ВРК та організаторів Effie Europe цьогорічна участь українських робіт на європейському конкурсі буде мати спеціальні умови до першого дедлайну. Деталі можна дізнатись у команди ВРК, pr@vrk.org.ua.

Суддівство проходитиме у два тури у вересні та жовтні. Цьогорічними членами Гран журі стали Harrison Steinhart, Global Strategy Director в DDB Paris, та Iva Bennefeld-Stepanic, Vice President Marketing Central Europe | International в Mondelez.

Прийом робіт триватиме до 13 вересня, а перший дедлайн – 31 липня. Переможці будуть оголошені на Церемонії нагородження в межах Effie Day у Брюсселі 11 грудня.

Організатором Effie Awards Europe є Європейська асоціація комунікаційних агентств (EACA) у партнерстві з Google, Kantar і ACT Responsible.

Деталі на сайті effie-europe.com. Коротко про Effie Europe 2024

У разі виникнення питань звертайтеся до оргкомітету Effie Europe – Francesco Bottegal, francesco.bottegal@eaca.eu.