Дослідження клієнтського досвіду в цифровій розробці

04.06.2024

Комітет Digital Developers Committee спільно з Factum Group Ukraine та за підтримки ВРК та IAB Ukraine завершили перше в Україні дослідження клієнтського досвіду при замовленні цифрової розробки. 

Дослідження ініційоване з метою оцінки досвіду співпраці з діджитал розробниками, розуміння потреб та проблем, з якими стикаються компанії під час співпраці з розробниками. 

Все дослідження складається з декількох частин – пошук партнера для розробки, процес розробки, супровід. Також окремо проаналізовані невдалий та ідеальний досвід.

Всі респонденти сегментовані на корпоративний бізнес та інші компанії в складі яких – МСБ, держсектор, громадські організації та рекламні агенції. Цікаво відслідковувати як по-різному відбувається взаємодія в кожному сегменті бізнесу.

Дослідження показало, що успіх на цьому ринку можливий лише за умови активної взаємодії всіх учасників процесу – і клієнтів, і підрядників. Спільними зусиллями можливо створити такі умови, за яких кожен проєкт буде успішним, а клієнти – задоволеними.

Читайте розгорнутий звіт за посиланням