Конкурс для молодих креативців від ADCE

03.07.2024

Європейський клуб ADCE вперше запускає конкурс для молодих креативців – ADCE Student Awards 2024. 

Для участі в ADCE Student Awards кандидати повинні бути віком від 18 років і навчатися на бакалавраті, магістратурі в університеті або в професійній школі в Європі. 

ADCE Student Awards запрошує амбіційних дизайнерів, художників та креативців з усієї Європи продемонструвати свої таланти, змагаючись у 14 різних категоріях. Цей конкурс є шляхом до визнання, натхнення та безмежних можливостей у креативній індустрії. 

Також важливо зазначити, що студенти не повинні бути членами Клубу арт-директорів Європи (в Україні це клуб ADC*UA), щоб брати участь у ADCE Student Awards. Це вперше ADCE відкриває конкурс для всіх, що робить його інклюзивною можливістю для всіх амбіційних креативців з усієї Європи. 

Журі, що буде складатися з понад 60 експертів, включаючи викладачів та професіоналів індустрії, проведе оцінювання онлайн, обираючи золотого переможця в кожній категорії та Best Youngstar. 

Умови участі та інші деталі за посиланням. Фінальний дедлайн – 27 вересня. 

Учасники з України зможуть брати участь за спеціальних умов – 50% знижка. І вартість участі складатиме 20 євро. 

Переможці будуть оголошені під час Церемонії нагородження ADCE Awards 2024 у Барселоні 21 та 22 листопада. 

Глобальний рейтинг креативних коледжів The One Club 

Як частина The One Club for Creativity у Нью-Йорку, ADCE прагне просувати європейську креативність на глобальному рівні, надаючи численні переваги своїй спільноті, включаючи всіх переможців ADCE Student Awards. 

Вперше цього року коледжі та учасники ADCE Student Awards зароблять бали, які сприятимуть їхньому становищу в Глобальних рейтингах креативних коледжів 2024 року. Це надасть величезну можливість для підвищення видимості та престижу, отримання міжнародного визнання. 

Для молодих талантів це значний крок до майбутнього, сповненого великих успіхів, відкриваючи двері до глобальних можливостей і підвищуючи їх професійні траєкторії. Для коледжів це є престижним визнанням їх освітньої досконалості та прагнення до розвитку креативного потенціалу.