VRK newsletter02-08.12.23: новий випуск CrUAtivity, українські переможці на Effie Europe, ADCE Awards та Epica Awards

08.12.2023

Команда ВРК зібрала для вас актуальні новини рекламної індустрії за період з 2 по 8 грудня 2023 року.

 

НОВИНИ ВРК

До нового випуску дайджесту CrUAtivity увійшли кейси українських агенцій у категоріях Film, Design, Digital, Advertising Campaign та Social Campaign, а також спеціальна категорія з золотими переможцями Effie Awards Ukraine 2023.

 

НОВИНИ ІНДУСТРІЇ

Європейська асоціація комунікаційних агентств (EACA) оголосила імена переможців Effie Awards Europe 2023. Чотири українські проєкти стали переможцями. Вітаємо команди – Bickerstaff.734, Gres Todorchuk та MullenLowe Adventa.

 

Європейський конкурс ADCE Awards анонсував цьогорічних переможців, серед яких 14 нагород у українців. Вітаємо команди – ANGRY agency, ISD Group, Postmen та Saatchi & Saatchi Ukraine.

 

Міжнародний конкурс Epica Awards 2023 анонсував переможців. Три українські команди здобули 7 нагород – ANGRY agency, Postmen та Saatchi & Saatchi Ukraine.

 

НОВИНИ ЧЛЕНІВ ВРК

"Щиро вітаємо всю велику родину OMD і бажаємо ще довгих років нашого процвітання, розвитку та успішності" – написала агенція у соцмережі.

Вітаємо!

 

Агенція разом з U-Cycle створили 10 коротких анімованих експлейнерів про користування велосипедом для школярів.

 

У додатку Comfy з’явилася монетка вибору. "Навіть якщо у вас нема питань – спробуйте. Це весело і тупо одночасно" – написала агенція у Instagram.

  

Павільйон складається з трьох смислових блоків, а матеріали та експонати для нього збирали з усієї України.

 

Портал Franchise Group —  це про сотні компаній, які представляють свої франшизи всьому світу. Він вийшов дуже красивий, зручний та інформативний – пише агенція.

 

Кампанії про правила безпечної поведінки "Зимові пригоди без шкоди" створена UNICEF Ukraine спільно з ДСНС України та продовжить навчати підлітків правилам безпечної поведінки на кризі, в темну пору доби, з мінами та ще купою всього такого потенційно стрьомного.

 

Засновниця Vandog Agency, креативна директорка TBWA Ірина Метньова розповіла про маркетинг соціального впливу, що це за інновація та чим вона корисна підприємцям.

 

Рекламний холдинг Megapolis разом з партнерами та клієнтами вимкнув на добу усі рекламні сюжети на цифрових носіях і замість них транслював слова подяки тим, хто стоїть на захисті країни, кому ми завдячуємо всім, що в нас є. І тим, хто віддав за нас найцінніше — своє життя і свободу. Зберігаємо у серці пам’ять про кожного, хто загинув у бою, виборюючи нашу свободу та незалежність. Низько вклоняємося мужності й віримо в повернення кожного, хто в полоні чи зниклий, чи є хоч найменша надія, що живий.

 

E’COMM взяли участь в проєкті арт-резиденції в Universitat Politècnica de València UPV та  поділилися відео дискусії, яка відкривала виставку.

Частина агенції була про факти екоциду, зокрема про їхній вплив на Європу.

Інші колеги з Іспанії, Франції, України та Великобританії розповідали про свої проєкти та досвід використання мистецтва в інформуванні про проблеми людини та природи.

 

Агенція диджитал-маркетингу Inweb відкрита до інформаційного партнерства у соцмережах. Агенція розповіла, як бачить своїх партнерів, що пропонує зі свого боку, вимоги та матеріали, з якими не працює.

 

Підписуйтесь на е-розсилку VRK Newsletter та отримуйте новини на вашу електронну пошту

 

Співпраця з Коаліцією

Ми відкриті до співпраці з усіма членами ВРК задля спільної підтримки рекламного ринку України, всі пропозиції направляйте на project@vrk.org.ua

 

Бажаєте поділитися з колегами новиною та включити матеріали від вашої агенції в наступний VRK Newsletter? Напишіть нам на pr@vrk.org.ua