Як сьогодні живе рекламний медіа ринок. Дослідження серед медіа агенцій від ВРК

28.02.2023

Всеукраїнська рекламна коаліція розпочинає опитування рекламних медіа агенцій-членів Коаліції з метою дослідження поточного стану справ на рекламному медіа ринку України.

Щорічно ВРК публікувала Рейтинги медіа агентств та рекламно-комунікаційних груп відповідно до їх білінгів. Однак війна зупинила роботу над медіа рейтингами 2021, проводити рейтинг у повному обсязі за 2022 рік теж немає сенсу.

 Але особливо зараз клієнтам важливо розуміти, що відбувається на рекламному ринку, хто з агенцій вистояв і які послуги продовжує надавати.

Тому у відповідь на чисельні запити від рекламодавців, що вже певний час надходять до ВРК, була запроваджена ініціатива стосовно актуалізаціїї ситуації на ринку медіа агенцій.

Опитування від ВРК дасть відповіді на такі питання: як і які медіа агенції зараз функціонують, які види послуг надають, дані щодо медіа-спліту, можливість офлайн-зустрічей з партнерами і т.д.

Дослідження є певним оглядом ринку медіа агенцій та має на меті дослідити ринок станом на кінець 2022 року, щоб надати клієнтам максимально детальну та змістовну інформацію. Результати дослідження будуть представлені не у форматі рейтингу з ранками (місцями) агенцій, а у форматі звіту.

Анкета дослідження знаходиться за посиланням.

Відповіді приймаються до 15 березня 2023 року.

До участі запрошуються медіа агенції, що є членами ВРК.

Публікація результатів дослідження запланована на кінець березня 2023.

В разі виникненні питань, звертайтесь до представника команди ВРК – Катерини, festival@vrk.org.ua.