Переможці PEACE та Гран-прі КМФР 2023

26.05.2023

Відомі імена переможців конкурсу PEACE Київського Міжнародного Фестивалю Реклами 2023, а також анонсовано Гран-прі фестивалю, яку отримала робота Carol for Charity агентства Saatchi & Saatchi Ukraine. 

Спеціальний конкурс PEACE, що посів особливе місце в сезоні 2023, створений для робіт, що спрямовані проти війни, агресії, геноциду, злочинів проти людства, включаючи поточну ситуацію війни в Україні. Серед пріоритетів у цьому конкурсі також були: сприяння мирним та інклюзивним суспільствам для сталого розвитку; зменшення насильства, боротьба зі злочинністю та тероризмом; боротьба з організованою злочинністю та незаконними потоками фінансів і зброї тощо. 

Серед нагород конкурсу PEACE 1 Best Of Contest, 4 Gold, 23 Silver, 58 Bronze та 74 Shortlist у представників 15 країн світу: Болгарії, Великобританії, Іспанії, Італії, Канади, Латвії, Нідерландів, Польщі, Словаччини, України, Фінляндії, Франції, Чехії, Чилі та Швеції. 

Гран-прі цьогорічного фестивалю отримав український проєкт Carol for Charity агентства Saatchi & Saatchi Ukraine для Міністерства закордонних справ України. Це історія про переосмислення всесвітньо відомого українського «Щедрика» для допомоги українським дітям, якими опікується Фундація Олени Зеленської. 

Переглянути список переможців конкурсу PEACE можна за посиланням

Вітаємо всіх переможців КМФР 2023! 

Вони надихають суспільство на створення світу як кращого місця для життя!

Make the world a better place!