КМФР 2023 та PHNX Awards 2023 закликають зробити світ кращим

03.03.2023

Київський Міжнародний Фестиваль Реклами 2023 та міжнародний конкурс PHNX Awards 2023 анонсували партнерство. Обидва проєкти відзначатимуть кампанії проти війни, ненависті, упереджень та закликають світову креативну спільноту робити світ кращим – Make the world a better place!

Креативні комунікації відіграють важливу роль у процесах зміни світу на більш безпечний, толерантний, відповідальний. Зробити світ кращим – нагальне завдання людства, про це креативникам нагадують відразу два міжнародних рекламних конкурси – КМФР 2023 та PHNX Awards 2023. 

В рамках партнерства, КМФР 2023 та PHNX Awards 2023 запрошують креативників зі всього світу створювати та подавати роботи пов’язані з темою PEACE, а це саме креативні комунікації проти війни, агресії, геноциду, злочинів проти людства, тощо. 

Конкурс PEACE на КМФР 2023 

КМФР 2023 сфокусований виключно на суспільно значущих комунікаціях у рекламі.  Вже декілька місяців триває прийом робіт до13 конкурсів, в тому числі на спеціальний конкурс PEACE.

Найближчий дедлайн – 1 квітня. Участь в конкурсі PEACE є безкоштовною до фінального дедлайну.

Grand Prix For Peace на PHNX Awards 2023

PHNX Awards — це міжнародний рекламний конкурс стійкості креативності, який був створений AdForum у 2020 році під час локдауну, щоб підтримати рекламну галузь і довести, що ніщо не може зупинити креативність.

У 2023 році, підтримуючи тему миру, в рамках PHNX була створена нова нагорода – Grand Prix For Peace. Номінувати на цю нагороду будуть кампанії проти ненависті, упереджень та війни.

Окрім нової нагороди, будуть відзначені найбільш надихаючі роботи в п’яти традиційних категоріях: Film, Print, Strategy & Technique, Digital та Design. Члени журі в першу чергу будуть оцінювати майстерність виконання конкурсних робіт, адже конкурс є craft-focused.

Участь в конкурсі є безкоштовною. Лише в разі проходження роботи до фіналу, учаснику необхідно сплатити fee в розмірі 180 євро. Дедлайн прийому робіт – 1 квітня. Правила та вимоги за посиланням.

Переможці будуть нагороджені під час онлайн-церемонії 16 травня. Як завжди, мета конкурсу — відзначити не просто чудові роботи, а й талановитих людей, які стоять за ними.

Також оргкомітет PHNX Awards запрошує українських представників рекламно-комунікаційної сфери долучитись до суддівства. Для участі у відборі журі необхідно заповнити анкету на сайті за посиланням.

PHNX Awards 2023 об’єднає в журі різних спеціалістів рекламної сфери: креативників, маркетологів, журналістів, стратегів, керівників агентств і консультантів.

Подавайте свої креативні проєкти до КМФР 2023 та PHNX Awards 2023!

Долучайтесь до створення світу як кращого місця для життя!

Make the world a better place!