КМФР 2023: скористайтеся вигідними умовами Early Birds Deadline

18.01.2023

До 1 лютого включно триває прийом робіт на Київський Міжнародний Фестиваль Реклами 2023 на умовах Early Birds Deadline. Це вигідні умови для українських учасників, для членів ВРК подача є безкоштовною до кінця цього дедлайну. 

В умовах війни рекламна індустрія продовжує свою роботу та українські креативники долучаються самі та закликають міжнародне співтовариство не просто створювати креативні ідеї, а за допомогою рекламних комунікацій робити світ кращим. “Make the world a better place” – меседж, який намагається передати світові українські рекламники через КМФР 2023. Адже найпрестижніший рекламний фестиваль України, який не зупиняв своєї роботи ні за часів пандемії, ні під час війни, пройде 24-ий раз та буде присвячений виключно суспільно значущим комунікаціям. 

Особливе місце в сезоні 2023 року посідає спеціальний конкурс PEACE, що створений для робіт та кампаній, які протидіють війні, агресії, геноциду, злочинам проти людства, включно з сьогоднішньою війною в Україні. Участь в даному конкурсі є безкоштовною для всіх учасників. 

Разом зі спеціальним конкурсом PEACE фестиваль включає 13 конкурсів, що спрямовані у тому числі на:

  • допомогу навколишньому середовищу,
  • боротьбу з дискримінацією (расовою, етнічною, релігійною тощо) шляхом просування дій щодо розширення прав та можливостей, рівності, толерантності,
  • досягнення гендерної рівності та розширення прав і можливостей для всіх,
  • боротьбу з бідністю та голодом повсюди,
  • підтримку, захист і збереження тварин і дикої природи,
  • розвиток мирного та інклюзивного суспільства для сталого розвитку.

Роботи повинні бути реалізовані з січня 2022 по травень 2023 року включно. До участі НЕ ДОПУСКАЮТЬСЯ як роботи від країн-агресорів, так і роботи, створені для брендів та компаній, що продовжують свою діяльність та території цих країн. 

Early Birds Deadline триває до 1 лютого 2023 включно. Члени ВРК можуть в межах цього дедлайну подавати свої роботи безкоштовно до будь-якого конкурсу КМФР 2023. Подача робіт на конкурс PEACE є безкоштовною для всіх учасників до фінального дедлайну. Також діють знижки для індустріальних асоціацій. Інформація про дедлайни та вартість дивиться на сайті UCS

Долучайтесь до КМФР 2023!

Робимо світ кращим разом!