КМФР 2023: креативні комунікацій, що роблять світ кращим!

10.02.2023

Вже 13 країн долучились до Київського Міжнародного Фестивалю Реклами 2023, подавши роботи спрямовані на вирішення соціальних, етичних, екологічних та інших суспільно значущих питань. Реєстрація робіт триває. Regular Deadline – 1 квітня 2023. 

“Make the world a better place” – меседж, який передають світові українські рекламники через КМФР 2023. Адже найпрестижніший рекламний фестиваль України присвячений виключно суспільно значущим комунікаціям. 

До фестивалю вже надійшли роботи з Австралії, Великобританії, Венесуели, Грузії, Італії, Казахстану, Німеччини, Нідерландів, Польщі, Португалії, США, України, Чилі. 

Фестиваль включає 13 конкурсів, серед яких особливе місце займає конкурс PEACE, спрямований на протидію війні, агресії, геноциду та злочинам проти людства. Також конкурсні роботи повинні демонструвати ідеї, спрямовані на зміну світу: змінювати відношення та надихати до дій задля допомоги навколишньому середовищу; боротися з расовою, етнічною, релігійною та іншою дискримінацією; досягати гендерної рівності та розширення прав і можливостей для всіх; боротися з бідністю та голодом повсюди; підтримувати та захищати тварин і дику природу та багато іншого.

У конкурсній програмі фестивалю можуть брати участь роботи, які були реалізовані з січня 2022 по травень 2023 року включно. 

Долучайтесь до створення креативних комунікацій, що роблять світ кращим! 

Прийом робіт відкрито за посиланням creative-stories.com.ua.

Regular Deadline – 1 квітня 2023. 

Чекаємо на ваші роботи на КМФР 2023!

Make the world a better place!