Effie Awards Ukraine 2023 оголошує фіналістів

06.11.2023

Effie Awards Ukraine – національна складова найпрестижнішої міжнародної нагороди в галузі рекламно-маркетингових комунікацій Effie Awards – анонсує фіналістів.

Кампанії для благодійних фондів, урядових та неурядових організації склали більшу частину фіналістів в цьому році. Категорії Positive Change – Social Good лідирують за кількістю фіналістів. Також до фіналу увійшло багато робіт в категоріях Crisis Response / Critical Pivot, Timely Opportunity та Cross Media Storytelling. 

«Ми не здивовані таким результатом, адже будь-який рекламний конкурс – це дзеркало того, що відбувається на ринку і взагалі в економіці, і Effie не виключення, – каже Максим Лазебник, продюсер Effie Awards Ukraine, генеральний директор Всеукраїнської рекламної коаліції, – Абсолютно закономірно, що найбільше робіт буде подано в категорії короткострокових кампаній та Positive Change для фондів та некомерційних організацій. Також, серед спостережень, дивлячись на статистику конкурсу, ми бачимо, що фінансовий сектор затребуваний ринком, а туризм чи подорожі – ні».  

Список фіналістів Effie Awards Ukraine 2023 за посиланням

Конкурсна програма 2023 представлена 81 категорією – 34 індустріальних та 47 спеціальних. До суддівства долучилось більше 220 фахівців рекламно-комунікаційної індустрії. 

Імена переможців конкурсу будуть оголошені вже 24 листопада на Effie Gala, що пройде у конгрес-центрі Mercure Congress Centre. Окрім переможців, в рамках події будуть анонсовані результати національних рейтингів ефективності комунікаційних та медіа агентств, рекламно-комунікаційних груп, названі самі ефективні рекламодавці та брендів України, кращі маркетингові команди Best Marketing Teams, а також лідер рейтингу «Агентство року 2023». 

24 листопада також відбудеться конференція Best Marketing Practices, програма якої складатиметься з кейсів-фіналістів поточної премії Effie Awards Ukraine. Деталі денної програми з’являться найближчим часом. 

Реєстрація на Церемонію нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2023 та конференцію Best Marketing Practices відкрита на сайті еffie.org.ua до 20 листопада. Вартість участі та інші деталі за посиланням

У разі виникнення запитань, звертайтеся до оргкомітету – festival@vrk.org.ua, Катерина Грабовська, project@vrk.org.ua, Ольга Підгорська.