Effie Awards Ukraine 2023: відкрито реєстрацію

08.06.2023

Змагання за звання найефективніших в українському маркетингу та рекламі розпочато! Відкрито прийом конкурсних заявок на Effie Awards Ukraine 2023. Реєстрація проходить на сайті effie.org.ua. Перший дедлайн – 30 червня. 

Всеукраїнська рекламна коаліція, як організатор Effie Awards Ukraine, щороку ретельно вивчає і впроваджує на національному рівні всі запропоновані Effie Worldwide зміни – і це стосується будь-чого: оновленого брендбуку, правил і порядку прийому конкурсних заявок, впровадженню нових конкурсних категорій і навпаки видаленню вже неактуальних, лімітів на конкурсні заявки для однієї кампанії та інше. 

Тож в новому сезоні учасників очікує ряд нововведень. 

ФОРМИ ЗАЯВОК

В цьому році існує три різні текстові форми заявок:

  • Standard Entry Form для всіх індустріальних та спеціальних категорій (окрім категорій Sustained Success та Performance Marketing)
  • Sustained Success Entry Form - окрема форма для категорії Sustained Success
  • Performance Marketing Entry Form - окрема форма для категорії Performance Marketing

Всі бланки заявок можна завантажити на сайті Effie в розділі «Заявки та додатки».

КОНКУРСНІ КАТЕГОРІЇ

Конкурсна програма 2023 представлена 81 категорією – 34 індустріальних та 47 спеціальних категорій. 

Блок Спеціальних конкурсних категорій поділено на розділи, що сфокусовані на вирішенні певної бізнес-ситуації чи виклику: Audience; Brand Content, Entertainment, & Experiential Marketing; Business Achievement & Challenge; Commerce & Shopper; Digital; Media; Marketing Innovation Solutions; Positive Change; Topical & Annual events. 

Список конкурсних категорій розширився та додані нові категорії:

  • New Product or Service Line Extension
  • Sponsorships
  • Category/Aisle Evolution
  • Challenger Brand Solution
  • Experiential Shopper Marketing
  • Business/Product/Service Innovation
  • Customer Experience
  • Positive Change – Social Good: Diversity, Equity & Inclusion
  • Positive Change – Social Good: PEACE

Детально ознайомитися з оновленим списком категорій та їх описами можна в розділі «Категорії».   

КОНКУРСНІ ПЕРІОДИ

Цього року, окрім поточного конкурсного періоду: 24 лютого 2022 – 30 вересня 2023 (для категорії Sustained Success – з 2020 року або раніше), можуть бути також зареєстровані заявки в межах довоєнного періоду: 1 січня 2021 – 23 лютого 2022 для проєктів, що були реалізовані в Україні до початку повномасштабного вторгнення. Такі заявки будуть оцінюватися членами журі окремо від тих проєктів, що були реалізовані вже після повномасштабного вторгнення. 

Детальна інформація, що допоможе ознайомитися з усіма етапами та правилами конкурсної програми Effie Awards Ukraine 2023, розміщена у Effie Entry Kit, завантажити який можна за посиланням

Збір рекомендацій щодо включення до членів журі Effie Awards Ukraine 2023 буде анонсований найближчим часом. 

З будь-яких питань щодо конкурсної програми звертайтесь до оргкомітету: festival@vrk.org.ua, Катерина; project@vrk.org.ua, Ольга. 

Борітеся – поборете!