Завершується збір робіт до міжнародного дайджесту CrUAtivity

30.10.2023

Наступний випуск дайджесту CrUAtivity вийде у листопаді та буде присвячено роботам українських агенцій за вересень-жовтень 2023 року. Подати роботу до дайджесту можна до 03.11.23.

Команда Всеукраїнської рекламної коаліції регулярно готує огляди рекламного креативу, щоб показати, чим займаються українські агенції та які актуальні теми відображає сьогодні рекламна креативність. 

CrUAtivity – це дайджест, метою якого є представлення міжнародній спільноті українського креативу та агенцій, що його створюють. Дайджест поширюється серед профільних іноземних асоціації, бізнес-спільнот, фестивалів креативності й рекламної ефективності, через міжнародні профільні медіа та інформаційну розсилку ВРК по базі іноземних агенцій. Це надасть можливість іноземним компаніям знайти собі українських партнерів для співпраці. 

Долучитися до міжнародного дайджесту може будь-яка українська агенція. Проєкт є безкоштовним.  Щоб подати кейс до наступного випуску дайджесту, до 03.11.23 треба заповнити гугл-форму, де дати короткий опис роботи англійською мовою, вказати період реалізації роботи, категорію, до якої вона належить, додати віжуал та/або відео роботи. 

Організатором проєкту є Всеукраїнська рекламна коаліція за підтримку креативної агенція маркетингових комунікацій Brain Tank та диджітал-агенція Adcore

ВРК закликає агентства долучатися і надсилати свої роботи.

Приєднуйтесь та давайте покажемо світові, яким є український креатив!

CrUAtivity – це креативність по-українськи!