Іспанські та українські креативники об’єдналися заради проєкту «Креативний альянс»

16.03.2023

У поточному році Всеукраїнська рекламна коаліція зосереджує ще більше зусиль на представленні української рекламної індустрії та членів ВРК міжнародній спільноті. Адже українські агенції продовжують працювати навіть у складних умовах і пошук нових партнерів за кордоном задля підтримки власного бізнесу є як ніколи актуальним напрямком.

Запрошуємо долучитися до ініціативи, що створена в колаборації іспанської рекламної агенції Officer & Gentleman разом з харківською агенцією Arriba! задля допомоги українським бізнесам та спеціалістам знайти замовлення в іспанських брендів та рекламних агенцій.

З лютого 2022 року мільйони українців втратили свій дохід через початок несправедливої війни. Серед них тисячі працювали в креативній індустрії — рекламні й production агенції та студії дизайну. Але, як і Україна, вони відмовляються здаватися та готові боротися до самісінької перемоги.

Продовжити свою роботу вони змогли завдяки пошуку можливостей за кордоном. Одна з таких агенцій — харківська Arriba!, що з березня 2022 року співпрацює з іспанською рекламною агенцією Officer & Gentleman. Вони вже працювали над низкою проєктів: від ідей для Sony Pictures і Million Roses до роботи над запуском популярного серіалу від HBO «The Last of Us» у регіоні EMEA. Під час співпраці вони вирішили залучити інші іспанські агенції, аби наступного разу іспанці розглядали українців з креативної індустрії як потенційних співавторів.

Тому Arriba!, Officer & Gentleman та digital партнер Click Code запускають «Креативний альянс» — проєкт, що допоможе креативникам продовжувати працювати в Україні, розширяти свій нетворкінг та співпрацювати з агенціями та клієнтами з Іспанії.

Ця digital платформа міститиме каталог із переліком українських рекламних агенцій, production компаній, студій дизайну та креативників-фрілансерів із прикладами робіт, контактною інформацією та іншими даними. Каталог буде проіндексований за напрямами робіт — реклама, соціальні мережі, production, дизайн і інші. Така ініціатива зверне увагу на всіх дивовижно талановитих українців і спростить іспанським агенціям та брендам пошук ідеальних партнерів для наступного завдання чи проєкту.  

Щоб  презентувати  свою компанію іспанським агенціям та клієнтам, заповніть форму за посиланням, аби вас внесли в каталог. Згодом буде запущено сайт, доступний двома мовами — англійською та іспанською, що допоможе двом сторонам знайти спільну мову й зацікавить представників інших світових ринків.

Дана платформа буде презентована під час найбільшого рекламного фестивалю в Іспанії el CdeC сотням агенцій, брендів та креативників, аби розповсюдити інформацію серед іспанських бізнесів. Агенції Arriba! та Officer & Gentleman щиро сподіваються, що ця платформа допоможе започаткувати креативний альянс між двома країнами та принести користь обом сторонам.

Всеукраїнська рекламна коаліція пропонує всім бажаючим скористатись можливістю стати креативним партнером та вибудовувати партнерство з міжнародними колегами.

Долучайтесь до ініціативи!