Ярмарка талантів: 50 молодих креаторів з 17 країн Європи на ADCE High Potentials

12.05.2023

18 і 19 травня в Барселоні відбудеться освітня подія High Potentials, організована європейським клубом ADCE, у межах якої 50 молодих креаторів із 17 країн представлять свої найкращі роботи перед 10 комунікаційними агентствами та студіями дизайну, які шукають нові таланти. Безкоштовна участь в онлайн трансляції за попередньою реєстрацією. 

Відбір найкращих молодих креаторів проводився за допомогою конкурсу, оголошеного ADCE у співпраці з його 21 клубами-членами і з більш ніж 15 європейськими університетами та школами дизайну та комунікацій. Було прийнято понад 100 кандидатів з 18 країн, усі вони були студентами останніх курсів або магістратури різних дисциплін комунікації, реклами та графічного дизайну з різних європейських університетів і шкіл. 

Учасником від України стала Олена Данильченко, студентка КАМА. Олена доєдналася до національного етапу відбору, який був анонсований українським клубом ADC*UA, та була відібрана до фінального етапу, який пройде в Барселоні. Список усіх відібраних учасників можна знайти на сайті ADCE за посиланням

Також на заході будуть присутні представники провідних міжнародних агентств з різних країн: AKQA (США), Serviceplan, Scholz & Friends, Grabarz und Partner, Mutabor Design (Німеччина), B-Reel, Ogilvy, Morillas and Mucho (Іспанія). 

Молоді таланти матимуть максимум 5 хвилин, щоб представити свої найкращі роботи на події перед міжнародними агентствами, які також вийдуть на сцену, щоб поділитися своєю пропозицією як компаній-роботодавців та деталями найму. Захід завершиться сесіями speed-dating, де агентства зможуть провести інтерв’ю з відібраними кандидатами протягом 10 хвилин, щоб мати більш особистий і прямий контакт. 

Презентації молодих креативників та агенцій відбудуться у четвер, 18-го та п’ятницю, 19-го й будуть відкриті для публіки з вільним доступом. 

Програма ADCE High Potentials (частина онлайн трансляції)

  • День 1, з 10:30 по 14:30
  • День 2, з 11:00 по 14:30

Участь в онлайн трансляції безкоштовна та можлива за попередньою реєстрацією за посиланням, але з обмеженою кількістю місць. Тому поспішіть з реєстрацією! 

Під час заходу також відбудеться презентація результатів проекту «Bridging the Creativity Gap», розробленого D&AD (Велика Британія), FabLab Barcelona / IAAC, Університетом Оулу (Фінляндія), Центром Керснікової (Словенія) та ADCE, при підтримці програми Erasmus+, який буде доступна безкоштовно онлайн з вересня 2023 року. 

Програма ADCE High Potentials відкриває нові таланти, демонструє їхні навички на сцені та вибудовує мережу контактів для створення нових професійних стосунків. 

Приєднуйтесь до ADCE High Potentials!