Відкритий лист до рекламодавців від ВРК

18.03.2022

Всеукраїнська рекламна коаліція звертається до рекламодавців у цей складний для всіх нас час війни та закликає підтримати рекламну індустріюУкраїни, адже саме від вас наразі залежить загалом виживання рекламного ринку як такого. 

Багато наших з вами колег з агентств зараз перебувають на фронті війни, як безпосередньо в зонах бойових дій зі зброєю, так і на барикадах інформаційної війни, що є не менш важливою частиною нашої боротьби.                                 

На жаль, резерви агентств не є нескінченними, і саме тому є важливим те, щоб люди мали можливість отримувати грошову підтримку та заробітну плату за свою працю та ресурси, і особливо, коли мова йде вже про виконані зобов’язання відповідно минулих замовлень, замовлень, що були виконані ще в мирний час. 

ВРК закликає усіх рекламодавців закрити свої борги перед рекламними агентствами та як мінімум виконати свої зобов’язання за постоплатними контрактами. 

Просимо звернути увагу рекламодавців міжнародних компаній на те, що вони можуть направити запити про надання фінансової підтримки для агентств в головні офіси. В Європі є певне вікно можливостей, яким варто скористатися.