Рекламна індустрія у персоналіях: Костянтин Шнайдер з Publicis Groupe та Saatchi & Saatchi Ukraine

15.09.2022

Представляємо нове інтерв’ю на YouTube-каналі Unpacking Ads з Костянтином Шнайдером, Chief Creative Director в Publicis Groupe Ukraine and Czech Republic та Saatchi & Saatchi Ukraine, член Клуба ADC*UA, член Наглядової Ради Всеукраїнської рекламної коаліції. 

Всеукраїнська рекламна коаліція продовжує серію інтерв’ю з лідерами рекламної індустрії «Рекламна індустрія у персоналіях» на YouTube-каналі Unpacking Ads. 

В новому випуску розмовляли з Костянтином Шнайдером про кейс, що здобув срібло для Saatchi & Saatchi Ukraine на Каннських Левах та роботу Кості в журі цього фестивалю, про соціальні проєкти, зроблені агенціями групи після повномасштабного вторгнення, про активність комерційних клієнтів та допомогу мережі, про діяльність українського клубу ADC*UA та про майбутній осінній проєкт ADC school й багато іншого. Спікер підкреслив, наскільки важливо не зупинятися: “Треба дивитися в майбутнє і пам’ятати, що інформаційна війна триває так само, як реальна війна і нам кожен день треба створювати нові проєкти і піднімати нові питання. Нічого немає неможливого, якщо ти не здаєшся, борешся та робиш для цього все можливе.” 

Повне інтерв’ю з Костянтином Шнайдером за посиланням

Дивіться також інтерв’ю на Unpacking Ads з:

·       Оленою Плаховою, ГК Нова Пошта: https://youtu.be/zs5QhdshPj8

·       Андрієм Франчуком, Brain Tank: https://youtu.be/bnxy69vpQ4Y

·       Юрієм Дума, provid: https://youtu.be/oePoQXgpE14

Підписуйтесь на канал Unpacking Ads – http://bit.ly/2q7Q66b