Запрошуємо членів ВРК на The Immortal Awards 2022

22.08.2022

The Immortal Awards – це міжнародна рекламна нагорода, що відкрита для всіх учасників медіа Little Black Book (LBB). Члени Всеукраїнської рекламної коаліції (ВРК) в рамках співпраці коаліції з медіа можуть подавати проекти до конкурсу безкоштовно. 

Заснована у 2018 році як сучасна нагорода для нового світу реклами, The Immortal Awards – це відзначення найкреативніших робіт у світі – без плутанини в категоріях чи значних вступних внесків. 

Участь у The Immortal Awards безкоштовна для всіх учасників Little Black Book, які зареєстровані на платформі.  

Натхненні словами John Hegarty, який сказав, що креативні компанії рідко створюють більше п’яти робіт на рік справді гідних нагород, The Immortal Awards дозволяє подати учасникам не більше п’яти робіт. А саме, учасники з пакетом Gold можуть подати до 5 проектів, а з пакетом Silver – до 2 проектів безкоштовно. 

Члени ВРК цього року в рамках співпраці ВРК та LBB отримують пакет Gold безкоштовно. Тож очікуємо побачити роботи українців на цьому конкурсі. 

Незважаючи на те, що подати заявку на конкурс легко, виграти нагороду складно, адже так воно і повинно бути. Найкращу у світі рекламу мають оцінювати найкращі у світі креатори, тому конкурс збирає найсильніше журі, яке тільки можливо. 

Журі міжнародного рівня не зобов’язане увічнювати учасників або нагороджувати статусом «Відзнака від журі» чи «Фіналіст», тому лише найкращі отримають приз. Лише чотири проекти отримують культові нагороди Immortal у конкурсному році. 

Однак кожна робота отримує бали від журі конкурсу і кожна робота має значення. За результатами конкурсу формується рейтинг найкреативніших компаній світу серед учасників LBB – League Table of Creativity. А роботи-переможці беруть участь у глобальному роуд-шоу в рамках туру The Immortal Awards Showcase, що демонструє безсмертя креативу світові – від Лондону та Лос-Анджелесу до Нью-Йорку та Нідерландів. 

Для участі в конкурсі кампанія має бути реалізована в період з 1 вересня 2021 року по 31 серпня 2022 року. 

Фінальний дедлайн – 9 вересня 

Більше про правила подачі робіт за посиланням.