Спеціальна нагорода від MAD STARS

06.09.2022

Рекламна індустрія України в особі Всеукраїнської рекламної  коаліції отримала спеціальну нагороду “Pray For Peace” на корейському фестивалі MAD STARS, що пройшов наприкінці серпня у Пусані.

MAD STARS — це міжнародний фестиваль маркетингу, реклами та цифрового контенту, який поєднує креативність з передовими технологіями. MAD STARS – нова назва фестивалю AD STARS, який щорічно проводиться останні 14 років та має на меті просування та заохочення креативних ідей та реклами. 

“MAD”, що з англійської мови перекладається як “божевільний”, насправді є абревіатурою Marketing, Advertising та Digital. Тож MAD STARS прагне поділитися одночасно рішеннями у сфері маркетингу, реклами та діджиталу, а також найбожевільнішими ідеям, які змінюють світ.

Нагорода “Pray For Peace” є новою, була введена цього року та вперше вручена українським рекламістам за їх інформаційну боротьбу, а також задля підтримку українських колег.

Всеукраїнська рекламна коаліція (ВРК) передала ролик-подяку від українців, який показали на відкриті церемонії нагородження MAD STARS. 

Тому ВРК з гордістю передає меседж підтримки від корейських колег та дякує всій українській рекламній індустрії за щоденний внесок у нашу спільну перемогу.

Все буде Україна!