PEACE на КМФР: проти війни, агресії, геноциду та злочинів проти людства

16.11.2022

Роботам конкурсу PEACE відведено особливе місце на Київському Міжнародному Фестивалю Реклами 2023.

Триває прийом робіт на КМФР 2023, який присвячено виключно суспільно значущим комунікаціям у рекламі та включає 13 конкурсів.

Особливо місце займає конкурс PEACE, який створенний для робіт, що спрямовані проти війни, агресії, геноциду, злочинів проти людства, включаючи поточну ситуацію війни в Україні. Серед пріоритетів у цьому конкурсі також сприяння мирним та інклюзивним суспільствам для сталого розвитку, зменшення насильства, боротьбу зі злочинністю та тероризмом; боротьбу з організованою злочинністю та незаконними потоками фінансів і зброї тощо.

Подача робіт на цей конкурс є безкоштовною, як для українських, так і для міжнародних учасників аж до фінального дедлайну. 

Також це є єдиний конкурс в рамках КМФР, куди приймаються концепти, open-brief роботи та нереалізовані матеріали.

Прийом робіт відкрито на сайті creative-stories.com.ua

Незважаючи на те, що прийом робіт відкрився нещодавно, проєкти вже реєструються та учасники залишають свої відгуки, щодо соціального формату фестивалю, та зокрема конкурсу PEACE. Так участники вважають таку спрямованість важливою та актуальною, зазначають, що кожен проєкт конкурсу PEACE – це “культурний фронт, який протистоїть хаосу війни”. Також участники сподіваються, що доступність участі, спонукатиме європейські агенції робити цікаві комунікації і цим піднімати усвідомлення у власних країнах. 

Нагадаємо, що до конкурсу PEACE, як й до інших 12 конкурсів КМФР 2023, можна подавати роботу у 11 категорій: Film, Radio/Audio Advertising, Print & Publishing, ООН, Social Media & Influence, PR Campaigns тощо.

Конкурс відкритий для всіх учасників рекламно-комунікаційного ринку: рекламних агентств, незалежних креаторів, рекламодавців, медіакомпаній та всіх, хто займається рекламою, продакшн, маркетинговими сервісами, діджитал, медіа, PR, дизайном і в цілому креативом по всьому світу, за виключенням країн-терористів, країн-агресорів, або країн, підтримуючих тероризм і агресію.  

Долучайтесь до конкурсу PEACE, давайте разом робити світ кращим! 

Make the world a better place!