Члени ADC*UA судитимуть роботи National Creative Contests

21.11.2022

Стали відомі судді відкритого національного конкурсу за першим брифом “Кожен українець робить свій внесок у перемогу”. Це сім провідних креативників – члени українського Клубу арт-директорів України ADC*UA. 

Перший конкурс National Creative Contests будуть судити:

  • Сергій Білошицький, креативний директор Saatchi & Saatchi Ukraine
  • Анатолій Давидов, креативний директор Leo Burnett Ukraine
  • Слава Деніс, креативна директорка Cheil Ukraine
  • Артем Гусєв, асоціативний креативний директор Tabasco agency
  • Микола Коваленко, графічний дизайнер, засновник Mykola Kovalenko Studio
  • Юрій Мотрич, анімаційний директор, засновник mokastdio
  • Надія Трикоз, креативна директорка VMLY&R

Участь в конкурсах National Creative Contests є безкоштовною. Реєстрація робіт за першим брифом триває до 5 грудня 2022.

Журі працюватиме з 7 по 14 грудня 2022. Оголошення переможців конкурсу за першим брифом пройде 19-20 грудня 2022.

Суддям належить оцінювати креативні роботи, що спрямовані на мотивацію українців допомагати та робити власний внесок у перемогу.

Завданням конкурсу за першим брифом є підкреслити важливість волонтерського руху, працівників комунальних служб, медичних працівників, будь-яких звичайних громадян, які будь-яким чином сприяють економічному зростанню. Повний текст Брифу 1. “Кожен українець робить свій внесок у перемогу” за посиланням

Нагадаємо, що National Creative Contests – це три незалежних конкурси, кожен з яких матиме задану тематику пов'язану з війною в Україні або з іншими соціально важливими питаннями для України. Теми будуть представлені у трьох окремих брифах, складених для одного з партнерів ВРК (міжнародних програм технічної допомоги, фондів, донорів, державних установ). 

Конкурси National Creative Contests проходять в рамках Ukrainian Creative Stories 2023, але організовані поза конкурсною програмою Київського Міжнародного Фестивалю Реклами (КМФР) 2023. 

Участь у конкурсах безкоштовна, всі охочі мають можливість продемонструвати свої таланти та креативність за заданими брифами. 

Всі переможці будуть мати право на безкоштовну участь у конкурсній програмі КМФР 2023, а також їм будуть нараховані бали в Національний рейтинг креативності та майстерності 2023, який буде підбитий за підсумками КМФР 2023. Також партнери ВРК, для яких створені брифи, будуть ознайомлені з усіма конкурсними роботами, незалежно від результату конкурсу, для можливої подальшої співпраці. 

Запрошуємо молодих та досвідчених креаторів брати участь у конкурсах National Creative Contests та створювати проукраїнські креативні комунікації соціальної тематики!