Little Black Book відкриває нові можливості для членів ВРК

21.07.2022

В рамках співпраці Всеукраїнської рекламної коаліції (ВРК) та Little Black Book (LBB) членам ВРК надається безкоштовна підписка на рік на платформі LBB.

ВРК постійно шукає нові можливості для гравців рекламного ринку країни. Співпраця з міжнародним медіа сьогодні є важливою та корисною для українських рекламістів, адже дає можливість заявити про себе на міжнародній платформі та стати частиною міжнародного контексту.

Little Black Book – міжнародне медіа, яке пише про креативність у рекламі. Щомісяця його читають 400 000 користувачів зі всього світу, і багато агентств вважають його найкращим способом реклами своєї діяльності. Його використовують такі глобальні мережі, як BBDO, DDB, McCann, Leo Burnett, Accenture Song, FCB та багато інших. Це медіа, яке читає кожен бренд/клієнт на планеті.

Колеги з LBB хочуть підтримати українських колег, тому протягом 1 року членам ВРК пропонується безкоштовно Gold Membership вартістю 1500 фунтів стерлінгів на компанію.

Matt Cooper з LBB підкреслив, що є три важливі причини приєднатись до платформи: гарантоване висвітлення новин глобально, креативний архів/портфоліо кампаній та новин агентств, і безкоштовна участь в міжнародній нагороді.

Членство LBB дозволяє:

  • Надсилати свої новини, які при публікації будуть з’являтися на першій сторінці платформи
  • Ділитися думками та досвідом в рамках рубрик LBB – перелік рубрик за посиланням
  • Брати безкоштовно участь у міжнародному конкурсі The Immortal Awards
  • Завантажувати свої роботи до креативної бібліотеки LBB
  • Скористатися додатковими перевагами членства LBB за посиланням

В разі виникнення питань звертайтесь до команди ВРК – pr@vrk.org.ua.