Сертифікація IPA: безкоштовна для українських рекламістів

14.04.2022

IPA пропонує українцям безкоштовний доступ до трьох кваліфікаційних сертифікатів за підтримки індустріальних асоціацій – Європейської асоціації комунікаційних агентств EACA, Всеукраїнської рекламної коаліції, Польської асоціації маркетингових комунікацій SAR та партнера IPA в Балтії – KOG Institute. 

Громадяни України можуть отримати безкоштовний доступ до трьох сертифікатів IPA, що допоможуть їм продовжувати свій безперервний професійний розвиток під час війни.

Indre Dragunaite, Head of Learning Technologies, IPA, розповідає: «Війна в Україні глибоко шокує та засмучує. На рівні IPA ми сподіваємося, що наша невелика пропозиція безкоштовного навчання для громадян України та наша підтримка галузевих ініціатив можуть надати певну допомогу тим, хто переживає найскладніші часи».  

Відео про сертифікати IPA за посиланням

Отримати код безкоштовного доступу українцям можна за електронними адресами – learning@ipa.co.uk та kasia.gluszak@eaca.eu.

Реєструйтесь та отримайте доступ до найкращих індустріальних практик! 

Нагадаємо, що європейські колеги активно підтримують українську рекламну індустрію. Всеукраїнська рекламна коаліція ВРК та Асоціація маркетингових комунікацій SARнещодавно запустили новий формат Ukrainian Creative Stories 2022, метою якого є широке представлення українських агенцій міжнародній спільноті та створення фонду підтримки рекламним агентствам України, а також платформу https://adaid.eu/ з пошуку роботи для українських рекламістів в країнах ЄС.