Global Effie: безкоштовна участь українських робіт та новий конкурс Multi-Region

01.04.2022

Міжнародна програма Global Best of the Best Effie Awards продовжує прийом робіт золотих переможців національних програм Effie до 7 квітня. Також організатори запустили новий конкурс Multi-Region для кампаній, які були реалізовані на території не менше чотирьох країн в рамках двох регіонів. Цьогорічна участь українських робіт на Global Effie є безкоштовною. 

Всім роботам з України участь в конкурсах Global Best of the Best Effie Awards та Global Multi-Region Effie безкоштовна. Створений спеціальний промокод – UKRAINE, який необхідно вказати під час реєстрації роботи в блоці «Оплата участі». 

Global Best of the Best Effie Awards 

Вдруге Effie Worldwide організовує конкурс Global Best of the Best Effie Awards, до участі в якому запрошують золоті переможці національних програм Effie. Серед учасників переможці більш ніж з 50 програм з усього світу. 

Від України брати участь можуть роботи, які отримали золото на Effie Awards Ukraine 2021. 

Фінальний дедлайн – 7 квітня

Форма заявки, перелік категорій та правила участі за посиланням.

Реєстрація робіт за посиланням

Global Multi-Region Effie

На конкурс Global Multi-Region Effie 2022 приймаються проекти, реалізовані на території мінімум чотирьох країн в рамках двох регіонів в період 1 вересня, 2018 – 31 грудня 2021, за умови, що кампанія проходила на території двох країн в період 1 вересні 2020 – 31 грудня 2021. 

Фінальний дедлайн – 8 червня.

Деталі за посиланням

Нагадаємо, що участь в Effie Europe 2022 для українських робіт також безкоштовна. Прийом робіт розпочнеться 9 травня.