Участь в Global Effie та Effie Europe українським агентствам безкоштовна

19.03.2022

В рамках підтримки українського рекламного ринку міжнародна та регіональна програми Effie 2022 безкоштовні для українських проектів.

В ці складні часи для України команда Effie Worldwide на постійній комунікації з Всеукраїнською рекламною коаліцією, організаторами Effie Awards Ukraine, та всіляко підтримує український рекламний ринок. Однією з ініціатив стало надання українським агентствам безкоштовної участі в Global Best of the Best 2022 та Effie Europe 2022.

Global Best of the Best Effie Awards

Для участі запрошуються конкурсні роботи, які отримали золото чи Гран-прі на Effie Awards Ukraine 2021. Українські роботи позмагаються за знання «найбільш ефективних» на глобальному рівні. Серед учасників переможці більш ніж з 50 програм з усього світу.

Всім роботам з України наданий спеціальний промокод – UKRAINE, який дозволяє взяти участь безкоштовно. Даний промокод необхідно вказати під час реєстрації роботи в блоці «Оплата участі».

В конкурсі будуть визначені переможці в категоріях – Global Grand Effie, які потім продовжать боротьбу за найвищу нагороду конкурсу – Iridium Effie.

Прийом робіт вже стартував. Фінальний дедлайн – 7 квітня 2022

Форма заявки, перелік категорій та правила участі за посиланням.

Реєстрація робіт за посиланням.

Effie Europe

З метою підтримки українських агентств програма Effie Europe також повідомила про безкоштовну участь в конкурсній програмі 2022.

Цьогоріч буде три конкурсні блоки:

  • Мультиринок – для кампаній, які були реалізовані на двох і більше ринках,
  • Positive Change – для кампаній, які були реалізовані в рамках однієї країни та яким вдалося вирішити соціальні та екологічні завдання/проблеми,
  • Best of Europe – для золотих переможців та Гран-прі Effie Awards Ukraine 2021.

Прийом робіт стартує 9 травня 2022. Фінальний дедлайн – 12 вересня 2022.

Деталі за посиланням.

Участь в цих програмах – це унікальні можливість для українських проєктів позмагатися на глобальному та регіональному рівні за визнання "найкращих з найкращих" серед найефективніших кампаній в сфері маркетингових комунікацій.

В разі виникнення питань, звертайтесь до оргкомітетів програм Effie, або до команди Effie Awards Ukraine – festival@vrk.org.ua, project@vrk.org.ua.