Дайджест CrUAtivity: креативні комунікації українських агенцій за вересень-жовтень 2022

24.11.2022

Всеукраїнська рекламна коаліція представляє дайджест CrUAtivity, який презентує роботи українських агенцій, реалізовані восени цього року. 

СrUAtivity – це новий проєкт ВРК, метою якого є представлення міжнародній спільноті український креатив та агенції, що його створюють, таким чином надати можливість іноземним компаніям знайти собі українських партнерів для співпраці.

Партнерами проєкту є креативна агенція маркетингових комунікацій Brain Tank та діджітал-агенція Adcore.  

Команда ВРК збирає та готує огляди рекламного креативу, щоб показати, чим живе сьогодні рекламна креативність країни та які компетенції мають українські агенції. В дайджест входять роботи з різних категорій: Film, Design, Digital, PR, Advertising, Social Campaigns та інші. 

ВРК презентує новий випуск з роботами за вересень та жовтень. На даний час дайджест виходить лише у відео форматі, але вже найближчим часом сайт доповниться текстовою версією огляду та розділами з деталями про роботи агенцій. 

Подивиться відеоформат дайджесту можна на сайті https://cruativity.org/ 

До випуску за вересень-жовтень увійшли роботи 23 агенцій: 23/32 Films studio, Bambuk Studio, Brain Tank, Electric Sheep Film, ESSE Production House, FISH video production, Havas Ukraine, ISD Group, Leo Burnett Ukraine, LOOMA, MEX a member of Havas, Mich, NEBO Ideas Agency, Nevgamovni, Nextpage Agency, OMG agency, Plai Buro, Postmen, provid, Publicis Ukraine, R Agency, Verlox Branding Agency, VIVID brand content hub.  

До дайджесту увійшли кейси, які були надіслані самими агенціями та зібрані з відкритих джерел.   

Організатори зазначають, що новий проєкт потребує активної підтримки рекламно-комунікаційного ринку щодо наповнення дайджесту актуальними роботами. Тож ВРК закликає агенції долучатися і надсилати свої роботи. Вже триває збір кейсів для наступного випуску дайджесту.  

Q&A блок про новий проєкт CrUAtivity можна переглянути тут

Подати роботу до дайджесту можна через гугл-форму