Індустріальні новини від ВРК англійською мовою

25.08.2022

Одним з головних завдань у воєнні часи для Всеукраїнської рекламної коаліції є інформування міжнародної спільноти про ситуацію у рекламній індустрії країни та заохочення іноземців до підтримки й співпраці з українськими агенціями.

Як найбільше громадське об’єднання рекламної індустрії України, ВРК постійно підтримує прямі комунікації з індустріальними міжнародними організаціями, медіа та конкурсами. Але щоб більш широке коло іноземних колег мало змогу слідкувати за новинами індустрії, в Коаліції працює аккаунт на LinkedIn та профіль ВРК на міжнародній платформі Little Black Book, які публікують новини англійською мовою.

Крім того, відтепер на сайті ВРК також створений розділ про коаліцію англійською мовою. На сторінці іноземні колеги можуть ознайомитись не лише з загальною інформацією про діяльність, напрями роботи та щорічні проєкти ВРК, але й дізнатися про актуальні ініціативи та новини у військовий час.

У ВРК зазначають, що канали комунікації та представлення українських агенцій міжнародній спільноті будуть ще розширюватися.

Українській креативній спільноті важлива підтримка іноземних колег!