ВРК запрошує до створення іміджевої кампанії України

29.04.2021

До Всеукраїнської Рекламної Коаліції звернулась Українська асоціація бізнесу та торгівлі, яка спільно з Міністерством закордонних справ України планує закупівлю послуг на розробку креативної концепції та виробництва рекламного ролику. 

Одним з ключових критеріїв для прийняття рішення є підтверджена ефективність комунікаційних рішень, тому до участі запрошуються в першу чергу агенцій, що мають у своєму активі нагороди Effie Awards та представлені у рейтингах ефективності ВРК.

Метою закупівлі даних послуг є проведення іміджевої кампанії держави Україна на міжнародних телевізійних та цифрових майданчиках в рамках реалізації іміджевої стратегії країни як надійного, привабливого та конкурентоспроможного учасника міжнародних відносин. 

Предмет закупівлі - аудіовізуальний твір про Україну хронометражем 30 секунд. Платформи для трансляції – міжнародні телевізійні та цифрові майданчики

Деталі брифу https://vrk.org.ua/images/BBC_Brief_Promo%20video_Ukraine.pdf

Цінові пропозиції надсилати у форматі PDF на електронні адреси:

oleksandra.vasylenko@mfa.gov.ua

maria.lypiatska@mfa.gov.ua

o.voroshylova@ubta.com.ua

Тож ВРК запрошує всіх учасників рейтингу ефективності ВРК та переможців Effie Awards Ukraine долучатися до створення іміджевої кампанії України.