Студенти та молоді креатори можуть безкоштовно взяти участь та перемогти на рекламних фестивалях

02.04.2021

ADC*UA Awards 2021 та Ukrainian Design: The Very Best Of 2021 дають можливість для молоді брати участь у конкурсній програмі безкоштовно.

Young & Students від ADC*UA Awards

ADC*UA Awards– змагання кращих українських робіт у галузі реклами та комунікаційного дизайну, що організовується і проводиться Клубом арт-директорів України (Art Directors Club Ukraine).

Конкурс Young & Students є складовою частиною конкурсної програми ADC*UA Awards. Подавати роботи можна у категорії:

  • Student of the year - Graphic Design/Product Design
  • Student of the year - Communication ideas
  • Young Creative - Graphic Design/Product Design
  • Young Creative - Communication ideas

Для студентів

До участі в конкурсі допускаються тільки студенти денної форми навчання профільних інститутів або спеціальностей. Акредитація навчального закладу (художня школа, технікум, інститут, університет і т.д.) значення не має. Надання скан-копії студентського квитка або іншого документа, що підтверджує факт створення роботи в рамках учбового курсу, обов'язкове. До участі допускаються як реалізовані (затверджені клієнтом), так нереалізовані проекти.

Для молодих креаторів

Конкурс відкритий для молодих креаторів віком до 29 років. Місце і досвід роботи (фріланс, стажер і т.д.) значення не мають. Головна умова: до участі допускаються роботи, що були розміщені в ЗМІ, брали участь в рекламних кампаніях або реалізовані в іншій формі (затверджені клієнтом) в період з січня 2019 року по квітень 2021 року включно.

Переможці конкурсу Young & Students безкоштовно візьмуть участь у конкурсній програмі європейського конкурсу клубу арт-директорів ADC*E Awards 2021.

Деталі участі в конкурсі Young & Students від ADC*UA Awards 2021 дізнавайтеся за посиланням.

Student Design на Ukrainian Design: The Very Best Of 2021

Ukrainian Design: The Very Best Of 2021 – фестиваль, покликаний відзначити кращі творчі проєкти, як вже відомих українських дизайнерів, так і виявити нові імена на ринку, ї їх найцікавіші та найяскравіші роботи, тим самим даючи поштовх для розквіту галузі.

Конкурсна програма складається з 5 конкурсів: Graphic Design & Branding, Digital Design, TV/Promo & Video Motion Graphics, Product Design, Environmental Design.

В кожному конкурсі є категорія для студентських робіт – Student Design – тільки для учасників, що мають статус студента навчального закладу та підтвердили це.

Роботи судитиме міжнародне журі, професіонали з більш ніж 20 країн світу. 

Деталі участі студентських робіт на Ukrainian Design: The Very Best Of  дізнавайтеся за посиланням.

Тож, якщо ти молодий та амбіціозний, безкоштовно реєструйся та перемагай на крутих рекламних фестивалях вже зараз!

Для довідки:

ADC*UAAwards та UkrainianDesign: TheVeryBestof разом з Київським Міжнародним Фестивалем Реклами складають конкурсну частину головної креативної події України – Ukrainian Creative Stories, в рамках якої відбудеться нагородження переможців фестивалів 26-28 травня.

Всі фестивалі входять до Національного рейтингу креативності та майстерності України.