Рекордна кількість робіт на Ukrainian Creative Awards 2021

30.04.2021

Завершився прийом робіт на фестивалі Ukrainian Creative Awards 2021, а саме Київський Міжнародний Фестиваль Реклами, ADC*UA Awards та Ukrainian Design: The Very Best Of 2021. Загальна кількість зареєстрованих робіт склала майже 2000, що на 53 % більше порівняно з минулорічними показниками.  

Значний стрибок відбувся на Київському Міжнародному Фестивалі Реклами, де кількість учасників збільшилась у 1,5 рази, а кількість зареєстрованих робот майже в 2,5 рази. Такі показники активності гравців рекламного ринку спостерігались в розквіт фестивального руху в країні та світі.

Фестиваль ADC*UA Awards продемонстрував приріст робіт у 1,5 рази, невеликий ріст (7%) відбувся й на Ukrainian Design: The Very Best Of 2021.

Географія міжнародного фестивалю КМФР 2021 охоплює 18 країн світу, серед яких Азербайджан, Білорусь, Болгарія, Бразилія, Вірменія, Грузія, Естонія, Казахстан, Кіпр, Литва, Росія, Румунія, США, Туреччина, Угорщина, Узбекистан, Україна та Чехія.

А на національний фестиваль Ukrainian Design: The Very Best Of 2021 зареєстрували роботи учасники з 21 міста та 16 областей України.

Тож, незважаючи на тяжкі часи, рекламна індустрія продовжує створювати креативні ідеї та сміливі рішення.

З  1 травня розпочинають свою роботу судді. Працювати будуть в загалом 14 суддівських команд, 12 з яких є міжнародними.

Переможці стануть відомі вже наприкінці травня в рамках події Ukrainian Creative Stories (UCS):

26 травня – Церемонії нагородження переможців Ukrainian Design: The Very Best Of 2021 та ADC*UA Awards 2021

  • 27 травня – Церемонія нагородження переможців Київського Міжнародного Фестивалю Реклами 2021 конкурсів Client’s View та Positive Change
  • 28 травня – Церемонія нагородження переможців Київського Міжнародного Фестивалю Реклами 2021 конкурсів Creative Communications та Craft/Technology

Нагадаємо, що захід UCS пройде у змішаному форматі: переможці отримають свої нагороди наживо, а всі бажаючі побачать все в прямому ефірі. Онлайн-трансляції пройдуть у вільному доступі на сайті Ukrainian Creative Stories https://creative-awards.com.ua/

Тож з нетерпінням чекаємо на результати та сподіваємось, що якість креативу цього року буде відповідна кількісним рекордам сезону.