Фінальний дедлайн подачі робот на Ukrainian Creative Awards 2021

06.04.2021

Ukrainian Creative Awards, що включає в себе три рекламних фестивалі креативності – КМФР, ADC*UA Awards та Ukrainian Design: The Very Best Of, оголосила фінальний дедлайн – 25 квітня.

Це останній шанс зареєструвати свої креативні роботи та отримати заслужене визнання.

Нагадаємо, що конкурсна програма фестивалів значно розширена, особливо це стосується міжнародного фестивалю КМФР.

КМФР тепер складається з 4 основних блоків, в кожному з яких буде визначено Grand Prix за кращу роботу:

  • Creative Communications
  • Craft &Technology           
  • Positive Change
  • Client`s View

Крім того, були оновлені правила щодо термінів реалізації робіт і тепер до конкурсної програми всіх трьох фестивалів допускаються проєкти, які були реалізовані не тільки в рамках останнього року, а починаючи з січня 2019 і по квітень 2021 року включно.

Таким чином, конкурсна програма 2021 дає широкі можливості для участі та перемоги найрізноманітнішим гравцям рекламного ринку і не тільки.

Фінальний дедлайн – 25 квітня

Реєструйте роботи на сайтах фестивалів  https://kiaf.com.ua/https://adc.ua/, https://design-awards.com.ua/

Для довідки:

Ukrainian Creative Stories складається з конкурсної частини Ukrainian Creative Awards (Київського Міжнародного Фестивалю Реклами, ADC*UA Awards та UKRAINIAN DESIGN: the Very Best of ) та Stories – розважально-пізнавальної частини.

Київський Міжнародний Фестиваль Реклами (КМФР) – найпрестижніший і головний рекламний фестиваль України. Роботи оцінює міжнародне журі, членами якого виступають провідні світові фахівці в галузі реклами. КМФР є своєрідним тест-драйвом робіт перед участю в міжнародних рекламних фестивалях/конкурсах.

ADC*UA Awards – змагання кращих українських робіт у галузі реклами та комунікаційного дизайну, що організовується і проводиться Клубом арт-директорів України (Art Directors Club Ukraine). Переможці та фіналісти мають виняткову можливість взяти участь в щорічному конкурсі європейського клубу арт-директорів ADC*Europe Awards. Саме ADC*UA Awards є відбірковим національним конкурсом перед участю робіт в європейському конкурсі в Барселоні.

Ukrainian Design: The Very Best Of  – фестиваль, покликаний відзначити кращі творчі проєкти, як вже відомих українських дизайнерів, так і виявити нові імена на ринку, ї їх найцікавіші та найяскравіші роботи, тим самим даючи поштовх для розквіту галузі. Роботи українських дизайнерів оцінює виключно міжнародне журі.

Всі фестивалі входять до Національного рейтингу креативності та майстерності України.