Effie знають в усьому світі: Twiga Ukraine розробила креативну кампанію для Effie Awards Ukraine 2021

01.10.2021

Омніканальна маркетингова група Twiga Ukraine вже всьоме стала комунікаційним партнером престижної міжнародної премії Effie Awards в Україні. Цьогоріч слоган промокампанії — Effie знають в усьому світі.

«Амбітним професіоналам мало лише придумати та реалізувати ефективну кампанію. Потім своїм успішним кейсом хочеться поділитися з усім світом! Саме для цього і була створена у 1968 року премія Effie Awards, що відома по всьому світу як золотий стандарт маркетингової ефективності і символ досягнень в індустрії, вона вручається на понад 50 програмах – в 47 країнах світу та в 6 регіонах», — поділилася керуюча партнерка групи Twiga Ukraine Світлана Степаненко.

 Нагорода Effie вже об’їздила увесь світ, її знають всюди. Відправити свій кейс у міжнародне плавання — важливе завдання для багатьох українських агенцій. Виграти статуетку Effie Awards Ukraine означає отримати визнання міжнародного стандарту.

Про це і нагадує креативна кампанія своїм слоганом: Effie знають в усьому світі!

 Відеоролик за посиланням https://youtu.be/j1MuxTRAVBI 

Концепцію кампанії розробив креативний директор групи Twiga Ukraine Віталій Капустян. Над реалізацією інтегрованого проєкту працюють чотири агенції групи: Lions стали лідером проєкту та розробила усі креативні матеріали, відеоагенція Lovivideo взяла на себе зйомки ролику, Twiga Digital Ukraine реалізує діджитал підтримку у соцмережах Effie Awards Ukraine, а агенція Twiga’Go ще проявить себе на гала церемонії нагородження у грудні. 

Нагадуємо, що прийом конкурсних робіт на Effie Awards Ukraine 2021 триває до 20 жовтня. Подавайте свої кращі кампанії і перемагайте разом з Effie!