Effie Awards Ukraine 2021 оголошує ІІ дедлайн

02.09.2021

З 2 вересня розпочинається другий дедлайн прийому конкурсних робіт на премію Effie Awards Ukraine 2021, який продовжиться до 1 жовтня.

Відповідно до міжнародних вимог Effie Worldwide з кожним дедлайном збільшується ціна подачі робіт на Effie Awards Ukraine 2021. Тож поспішайте скористатися умовами другого дедлайну та шансом отримати нагороду, яку знають в усьому світі.

До конкурсу запрошуються проєкти, які були реалізовані на території України з 1 січня 2020 по 1 листопада 2021 (для категорії Sustained Success: починаючи з 1 листопада 2018 року), за винятком кампаній, які брали участь у конкурсі минулого року Effie 2020.

В 2021 році була розширена кількість нових категорій в конкурсній програмі. До індустріальних категорій були додані «Ігри та кіберспорт» та «Некомерційні організації», до спеціальних – включили Performance Marketing, а також розшили список Shopрer категорій: Multi-Brand Shopper Solution, Multi-Retailer Program, Omni-Channel Shopper Solution та Single-Retailer Program.

Нагадаємо, що Effie Awards Ukraine визначає та нагороджує найбільш успішні з точки зору ефективності національні кампанії у сфері маркетингових комунікацій, керуючись міжнародними правилами найпрестижнішої нагороди для маркетологів та рекламістів всього світу.

  • II DEADLINE – 1 жовтня 2021
  • FINAL DEADLINE – 20 жовтня 2021

Інформацію про всі зміни та оновлення в оформленні конкурсних заявок можна дізнатись на сайті в розділі "Конкурс"

З будь-яких питань щодо конкурсної програми звертайтесь до оргкомітету: festival@vrk.org.ua (Катерина), festival@vrk.org.ua (Ольга).