Переможці національного конкурс The Greatness Challenge 2020

27.10.2020

Клуб ADC Україна анонсує імена переможців національний конкурс The Greatness Challenge 2020. Ними стали Ігор Гавруш та Ольга Ланнік, молоді креатори з Saatchi&Saatchi Ukraine. 

Креативна пара змагалась за унікальну можливість увійти до складу міжнародного журі ADCE Awards 2020, де серед членів журі будуть досвідчені креативні директори з провідних європейських агентств. В цьому році суддівство пройде в онлайн форматі в грудні 2020. 

Завданням національного конкурсу було створеннявідео, в якому необхідно було показати креативний дух місця, де живуть і працюють учасники. За посиланням знаходиться робота про Київ, з якою Ігор та Ольга перемогли в конкурсі. 

Ігор та Ольга прокоментували свою участь в конкурсі та розповіли більше про свою роботу: «Це було круто! Після більше ніж півроку сидіння вдома, спостерігання за зйомками через екран та такої, знаєте, креативної журби, конкурс дав змогу нагадати самим собі, за що ми любимо Київ і свою професію. Хотілося одночасно сказати, що у Києві є і деяка креативна унікальність, і простір для її розширення. Це місто, не зважаючи на всі труднощі, продовжує жити своїм життям. За що і йому, і вам, і тобі, уважний читачу, дякуємо! Ви самі створюєте той Київ, який ми оспівали.» 

До участі в конкурсі запрошувались молоді креативні пари, де спеціалізація була не важлива – це могли бутикопірайтери, арт-директори, дизайнери. Досвід професійної роботи кожного учасника – не більше 2 років. 

Вітаємо переможців та бажаємо отримати крутий досвід на суддівстві європейського конкурсу ADCE Awards 2020.