Ukrainian Creative Stories пройдет в UBI Conference Hall

12.02.2020

У листопаді Всеукраїнська рекламна коаліція повідомила, що Ukrainian Creative Awards оновлюється і в першу чергу, змінює назву: з 2020 року щорічна подія буде називатись Ukrainian Creative Stories. Ми дізналися як просувається підготовка до оновленого івенту. 

Молоді фахівці активно готують новий Ukrainian Creative Stories і вже визначилися з локацією.Триденний захід  проводитиметься в UBI Conference Hall. Для цього орендують три верхні поверхи, що дозволять розділити зони для лекцій, нетворкінгу і розваг.

"Ми шукали ідеальне місце, щоб відвідувачам було максимально комфортно. Івент буде проходити кілька днів і всі поверхи будуть зоновані, аби можна було послухати лекції, попрацювати, відпочити, поспілкуватися і навіть покурити, не залишаючи локацію. Виявляється, в Києві не так багато локацій, які могли б поєднати оснащений конференц залу і літню терасу, яку ми так шукали." - коментують Марія Снєжко, Софія Подтуркіна, Іван Голуб, razom communications. 

Ukrainian Creative Stories пройде на 5-7 поверхах UBI Conference Hall.

На п'ятому поверсі гостей зустрічатимуть стійка реєстрації, лаундж і фуд-корт.

Лекторій розташується на шостому поверсі.

На сьомому поверсі пройдуть церемонії нагородження та вечірки.

Також на території місця проведення заходу працюватимуть зони активностей, в яких зможуть взяти участь всі бажаючі. 

Більш докладної інформації організатори поки що не дають, але залучені фахівці обіцяють поступово знайомити нас зі своїми ідеями, які хочуть втілити на Ukrainian Creative Stories. 

Ukrainian Creative Stories - платформа, яка об'єднала відомі фестивалі/конкурси на рекламному ринку України і найоригінальніших людей країни, щоб звести креатив в ранг національної ідеї - сьогодні стає ще креативніше.  Всеукраїнська рекламна коаліція (ВРК) привернула до оновлення свого дітища відразу кілька команд молодих фахівців, що мають новий погляд на заходи і фестивалі.