Діджіталізейшн. UCS доповниться цифровими активностями

26.02.2020

Ukrlogika розповіли про digital-розробках, які наповнять Ukrainian Creative Stories. 

До івенту Ukrainian Creative Stories, який пройде 28-30 травня в Києві, залишилося 3 місяці, і організатори вже впритул готуються підкорювати вас в цьому році. Молоді фахівці обіцяли експериментувати і у них виходить. 

"Ми хочемо, щоб проект дійсно відповідав новій назві. Stories – це про Діджитал, про безперервний зв'язок події і смартфона. Люди зараз не ділять життя на реальну і віртуальну, тому ми повинні бути в тренді і доповнити фестивалі цифровими можливостями " - коментують Артур Барабанов, Володимир Лобяк, Ілля Марков, Микита К, засновники компанії Ukrlogika

Зараз молода команда UCS розробляє багато активностей, які діджіталізіруют подію. 

1. Чат-бот

Цього разу з вами буде помічник у вигляді чат бота, який допоможе бути в епіцентрі подій і актуальних новин як на івент так і до нього. 

2. Маски Instagram

"Так як подія тепер іменується Ukrainian Creative Stories, ми звичайно ж готуємо для вас багато креативних і фірмових доповнень, щоб ваші історії в instagram стали ще яскравіше, ефектніше і креативніше" - коментує Ukrlogika. 

3. AR

Організатори планують діджіталізіроваться не тільки онлайн, але і оффлайн. Вони розробляють інтерактивні "плюшки" в доповненої реальності, які урізноманітнюють і доповнять ваше проведення часу на заході. 

4. online голосування

Також в цей раз доповнять івент інтерактивними голосуваннями, які в режимі реального часу і наочно для всіх покажуть хто кращий. 

Найближчим часом ми розповімо деталі всіх активностей, стежте за новинами. 

Нагадаємо, Всеукраїнська рекламна коаліція (ВРК) привернула до оновлення проекту команду молодих фахівців з усієї України, які мають новий погляд на заходи і фестивалі. Організатори обіцяють і далі розповідати про підготовку до Ukrainian Creative Stories.