Воркшоп Effie Awards Ukraine 2020

07.08.2020

18 серпня відбудеться онлайн воркшоп для учасників конкурсної програми Effie Awards Ukraine 2020. 

Щорічно програма Effie Awards Ukraine змінюється і оновлюється як відповідно до міжнародних вимог Effie Worldwide, так і до реалій українського ринку. В 2020 році ми маємо також багато нововведень, тому оргкомітет проводить воркшоп з метою полегшення процесу підготовки робіт до конкурсу. 

Воркшоп Effie пройде в форматі інструктажу, на якому учасники познайомляться з загальними правилами оформлення конкурсних робіт та цьогорічними нововведеннями, з переліком необхідних документів (з текстовою формою заявки, додатками, креативними матеріалами) й рекомендаціями по їх успішному заповненню з урахуванням міжнародної практики, та на що варто звертати увагу, а чого варто уникати. 

Онлайн воркшоп відбудеться в zoom 18 серпня, початок о 10:30. 

Реєстрація відкрита до 13 серпня за посиланням (14 серпня вам прийде електронний лист із підтвердженням участі та з посиланням на zoom зустріч). 

Оскільки основною темою будуть технічні питання по заповненню форм заявки, радимо делегувати ту людину, яка безпосередньо займається заповненням заявок чи координує процес підготовки заявок на участь у Effie Awards Ukraine у вашому агентстві/компанії/холдингу.   

Рекомендуємо взяти участь у воркшопі усім учасникам конкурсної програми 2020 року. 

У разі виникнення запитань щодо воркшопу, звертайтеся до оргкомітету: pr@vrk.org.ua, Олена.