Best Marketing Teams 2020

21.12.2020

Всеукраїнська рекламна коаліція разом із дослідницьким холдингом Factum Group Ukraine назвала імена кращих маркетинг-команд України 2020 року.

Методологія рейтингу розроблена дослідницьким холдингом Factum Group Ukraine спільно з оргкомітетом Effie Awards Ukraine. Рейтинги публікуються щорічно, починаючи з 2013 року.

Важливо відмітити, що ефективність команд оцінюється виключно в розрізі категорій/індустрій, у яких працюють компанії. З орієнтовним списком індустрій/категорій та детальним описом критеріїв методології можна ознайомитись на сайті https://best-marketing.com.ua/ .

Спеціалісти Factum Group проаналізували всі вихідні дані та склали на їх базі рейтинг. У кожній із індустрій виявлені лідери, чиї імена були оголошені на Церемонії нагородження переможців премії Effie Awards Ukraine 2020 в рамках Effie Awards Show.

При складенні рейтингу в 2020 році, окрім власне нагород Effie Awards Ukraine, враховувались результати останнього креативного сезону, відповідно до Національного рейтингу креативності комунікаційних агентств (нагороди конкурсів UKRAINIAN CREATIVE STORIES), медійних бюджетних показників (WGRP для ТБ та GRP для інтернету), кількості іміджевих та промокампаній, долі маркетингового бюджету на рекламно-комунікаційну активність.

Детальний рейтинг опублікований за посилання https://best-marketing.com.ua/ .