Ніч рекламожерів: передноворічне диво!

24.12.2020

26 грудня відбудеться унікальне шоу в світі реклами – «Ніч рекламожерів 2020». Вперше за 40 років шоу буде показано в форматі онлайн і ви зможете насолодитися найкреативнішою рекламою разом з колегами, друзями чи взагалі організувати собі домашній перегляд.

Дозвольте собі в одну з найдовших ночей у році, затишно розташувавшись з улюбленими напоями та снеками, зануритися в потік рекламних роликів з найвіддаленіших куточків планети; шалено креативний, естетичний, екзотичний, зворушливий, іноді дуже кітчевий, але завжди цікавий.

Створена Жаном Марі Бурсіко 40 років тому, «Ніч пожирачів реклами» стала подією, яку не можна пропустити фанатам реклами в усьому світі та на всіх 5 континентах. «Ніч пожирачів реклами» – це веселощі, фанфари і відмінний настрій.

Для тих, кому ще належить відкрити для себе Ніч, це скоріше схоже на рекламний фільм на всю ніч, знятий по-справжньому пристрасними любителями реклами і кіно. Відкиньте упереджені уявлення про рекламу, як про нудні перерви під час фільмів. Реклама може передавати прекрасні моменти кінематографа: екшн, невідомість, тони екзотики, несподівані сюжетні повороти, романтику, і, перш за все, багато гумору.

Квитки по подію можна придбати на сайті concert.ua.

Попередження: «Ніч пожирачів реклами» може викликати масові бурхливі оплески.