Відкрита реєстрація на конференцію та церемонію Effie Awards Ukraine 2019

27.11.2019

13 грудня відбудеться конференція Effie Awards Ukraine– Best Marketing Practices та Церемонія нагородження переможців Effie Gala. Реєстрація відкрита до 10 грудня на сайті effie.org.ua. 

Визнана як найбільш вагома премія рекламно-комунікаційної індустрії Effie Awards Ukraine виступає не лише золотим стандартом ефективності маркетингових комунікацій, але й популяризує та поширює кращі світові ідеї і практики ефективного маркетингу, знаходить нові рішення, які повинні працювати не тільки сьогодні, але і в майбутньому. 

 

Конференція Best Marketing Practices 

В основі конференції унікальний і ексклюзивний контент, програма конференції 2019 року буде складатися з кейсів-фіналістів премії Effie Awards Ukraine 2019. А це означає, що учасники дізнаються все (всі виклики, контекст, цілі, комунікаційні стратегії, результати та інше) про найефективніші кампанії України від їх авторів – від клієнтів в парі з агентствами – маркетинг-директорів чи бренд-менеджерів провідних українських компаній та CEO, стратегів чи креативних директорів комунікаційних агентств. 

Відповідно до міжнародних вимог Effie Worldwide з наступного року українська премія вводить нову категорію до конкурсної програми – Positive Change.  Місію представити нову категорію взяло на себе агентство Adsapience. В рамках блоку ми виділимо основні характеристики поняття Positive Change, поділимось світовою практикою та розповімо детально на прикладі вже реалізованих кампаній в Україні за останні роки. 

Спеціальним гостем конференції буде представник Effie Awards Poland, що є однією з найуспішніших програм Effie Worldwide в світі серед більш ніж 50 програм в 6 регіонах. Michal Kociankowski, General Manager, Synergion поділиться найефективнішими кампаніями Польщі – кейсами переможців Effie Awards Poland за останні роки. 

Головне завдання конференції – сприяти розвитку ринку якісного маркетингу в Україні, демонструвати передовий досвід, виявляти та тестувати нові можливості, а також розширювати професійні зв'язки.

 

Церемонія народження переможців Effie Gala 

Ввечері 13 грудня відбудеться Церемонія нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2019, на якій ми дізнаємося імена найефективніших рекламних кампаній України 2019 року. 

Також на церемонії будуть анонсовані національні рейтинги ефективності комунікаційних, медіа агентств та рекламно-комунікаційних холдингів; імена найефективніших рекламодавців та брендів України; а також Агентство року для комунікаційних агентств та Вибір рекламодавця. 

Поспішіть акредитуватись до 10 грудня на справжній парад ефективних практики на сайті effie.org.ua. Вартість участі на подію за посиланням

Місце проведення: конгрес-центр Mercure Congress Centre комплексу Mercure Kyiv Congress (вул. Вадима Гетьмана, 6, блок В, 4 поверх). 

У разі запитань, звертайтеся до оргкомітету: +380 44 490-90-30,  Ольга Підгорська, project@vrk.org.ua.