Effie Awards Workshop 2019

10.09.2019

Effie Awards Ukraine організовує воркшопи для учасників конкурсної програми 2019 року. Перший воркшоп відбудеться 26 вересня до EARLY BIRDS DEADLINE, а другий – 10 жовтня вже після першого дедлайну.  

Основною метою воркшопів Effie Awards Ukraine є проведення своєрідного інструктажу задля розуміння технічних вимог, нововведень та правил оформлення конкурсних заявок та додатків учасниками. Це можливість поставити оргкомітету всі питання, що цікавлять вас та вашу компанію.

Рекомендуємо всім учасникам конкурсної програми 2019 приєднатися до воркшопу. Оскільки основною темою будуть технічні питання по заповненню заявок, радимо делегувати ту людину, яка відповідальна за процес заповненням заявок чи координує його у вашому агентстві/компанії/ холдингу.  Реєстрація відкрита за посиланням. Кількість місць обмежена, тому за два дні до воркшопу вам прийде повідомлення на електрону адресу із підтвердженням участі.

Нагадуємо, що EARLY BIRDS DEADLINE, що має найнижчу ціну на подачу заявок, вже 1 жовтня, тож не зволікайте із підготовкою ваших кейсів

У разі запитань, звертайтеся до оргкомітету: +380 44 490-90-30, Катерина Грабовська –  festival@vrk.org.ua та Ольга Підгорська – project@vrk.org.ua