Павло Вржещ отримав нагороду ВРК "Слід у рекламі"

03.06.2019

Премія «Слід у рекламі» була заснована в 2004 році Всеукраїнською рекламною коаліцією та щорічно нагороджує тих, хто створював і створює рекламну індустрію України. Цього року нагороду отримав Павло Вржещ.

Павло Вржещ є співвласником та креативним директором агентства Banda, яке в 2018-му році виграло Каннського лева. Так само, Banda отримала гран-прі Red Dot – найпочеснішу нагороду в світі дизайну. У 2015 Banda стало найефективнішим незалежним агентством в світі, за версією Effie.

Клієнти: Prom.ua, Work.ua, OLX, ЛУН, MacPaw, Shafa.ua, Comfy, КАN, GoodWine, ОККО, Uber, Моршинська, МХП, Borjomi. Клієнти: Comfy, КАN, GoodWine, ОККО, Uber, Моршинська, OLX, МХП, MacPaw, ЛУН, Borjomi, Work.ua, Helen Marlen.

Так само Павло співзасновник Kyiv academy of media arts, навчання в якій пройшло більше 5000 чоловік на курсах Art direction, Copywriting, Contemporary Art, Design, Strategy. В активі Павла понад 200 нагород за видатні рекламні кампанії, включаючи New York festival та Cannes Lions.

Роботи Павла як фотографа були включені в каталог Luerzer's Archive – 200 Best AD Photographers Worldwide. Павло був Президентом Клубу Арт-Директорів України та був в журі конкурсів New York Festivals, Ad Stars South Korea, Golden Drum та інших.