Ніч рекламожерів 2019: поринь у світ вражаючої та магічної реклами

22.08.2019

25 жовтня в Києві у кінотеатрі «Планета Кіно» (River Mall) пройде магічне та захоплююче міжнародне шоу – Ніч рекламожерів 2019. На глядачів чекає нова феноменальна програма «Every Year is a Rebirth» від талановитого любителя реклами Жана Марі Бурсіко. 

Ніч рекламожерів пропонує вам поринути в світ реклами всього за одну ніч. Вже майже 40 років автор шоу Жан Марі Бурсіко щорічно формує нову унікальну програму з вражаючими, екзотичними, сміливими, або навіть зухвалими роликами зі всього світу. 

Не хочемо спойлерити забагато, адже на 39-й Ночі будуть творитися справжні дива і відкриються великі таємниці, проте заради інтриги відкриємо трошки наше закулісся. Тож, барабанна дріб, на Ночі рекламожерів 2019 ви здивуєтесь чому курка стала новим трендом в рекламі, побачите Snoop Dogg на розслабоні з Klarna, замислитесь скільки жінок краще мати – одну чи дві разом з крекерами Twinz, з'ясуєте чим займаються меблі, коли вас немає вдома, з IKEA та дізнаєтесь інструкцію як приручити дракона разом з O Baticário, а також багато іншого. 

Тема цьогорічної Ночі рекламожерів Жана Марі Бурсіко здобула назву «Every Year is a rebirth», проте магія на вас очікує не тільки у рекламі, але й в усій програмі. Ви зможете насолодитися такими веселощами як фотозони, розіграші, нетворкінг, а також зможете надихнутися, отримати нові знайомства та неймовірні спогади. 

Ніч рекламожерів 2019 – подія не схожа на будь-яку іншу. Це – чудова можливість для збагачення свого бачення про рекламу і отримання мотивації, а також шанс насолодитись приємною компанією і зарядитись позитивними емоціями. 

Забронюй день в своєму календарі. Квитки вже у продажу на planetakino.ua.

До зустрічі на Ночі рекламожерів 2019 в Києві!